Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

22-2-22 PORTÁL

2022-02-20

Felemelkedési utunk kulcsfontosságú pillanatában vagyunk

amg Seraphiel.jpg
 
22-2-22 PORTÁL
 
INFÓ Frissítés 
 
Felemelkedési utunk kulcsfontosságú pillanatában vagyunk
 
Az angyali - hatodik dimenziós - természetünk és bölcsességünk visszaszerzésének folyamatában vagyunk, hogy hozzáférést kaphassunk a tudatosság magasabb dimenzióihoz.
 
Szeretteim,
 
Ahogy korábban már megosztottam veletek, nagyon fontos hónapban vagyunk, hogy azok, akik készen állnak arra, hogy visszaszerezzék angyali szárnyaikat, kinyithassák és helyreállíthassák vállportáljaikat.
 
 
Az szellemi vezetőim megkértek arra, hogy osszak meg egy üzenetét a testünk és a személyes védelmünk érdekében, a február 22-i portállal kapcsolatban, ahol a teljes test aktiválására kerül sor.
 
A védelem és a tisztítás elengedhetetlen, miközben a szárnyak visszaszerzésének folyamata alatt állunk.
 
Az ellentétes erőktől érkező számtalan szándék ilyenkor arra irányul, hogy elterelje és semlegesítsék ezt az aktivációt. Ezért ameddig végleges és teljes nem lesz az aktiválás a fizikai testünkben, védenünk és erősítenünk kell a személyes energiamezőinket és központjainkat.
 
Az útmutatók hangsúlyozzák önmagunk védelmének fontosságát és legfőképpen a testközpontok tisztaságát, hogy képesek legyünk lezárni minden csatornát a sötét-alsó energiák és más rosszindulatú lények előtt, amelyek megpróbálhatják akadályozni ezt a folyamatot.
 
Felemelkedési utunk kulcsfontosságú pillanatában vagyunk, mivel fénytesteinkben dolgozunk, és angyali - hatodik dimenziós - természetünk és bölcsességünk visszaszerzésének folyamatában vagyunk, hogy hozzáférést kaphassunk a tudatosság magasabb dimenzióihoz, ami az alacsonyabb erőknek nem érdeke.  
 
Azonban ahelyett, hogy arra koncentrálnánk, ami elterelhetné a figyelmünket személyes küldetésünk és választásunk elérésétől, a legjobb ilyenkor bízni és átadni magunkat az Égi Segítőink csapatának és Isten akaratának, és megkezdeni a tudatos összehangolódás folyamatát a hatodik és a hetedik dimenziós frekvenciákkal, amelyek segítenek nekünk gyógyulásunk, megnyílásunk és kibontakozásunk megvalósításában.
 
Fontos testportálok, amelyekről ilyenkor gondoskodni kell:
 
• Korona csakránk
• A második csakránk - a szexuális szervek gyógyítása és helyreállítása
• Váll, ahol a 6D és 7D angyali portálok vannak
 
Hogy meg tudjunk birkózni azzal a sok testi érzékeléssel, ami akkor jön, amikor szó szerint feltámasztjuk a Fénytestünket, a védelem, a méregtelenítés, a tisztítás elengedhetetlen.
 
A tisztítás elsődleges!
 
Az a tiszta angyali fény, amelyet integrálunk és amely már egy ideje érkezik a bolygónkra, a hatodik és hetedik dimenzióból, nem lehorgonyozható, ha nem készítjük elő a testet. Ki kell tisztítani és fénnyel feloldani mindazt, ami nem létezhet a tiszta energiákban, hogy megtarthassuk ezeket a magas frekvenciákat, mivel a test még nem áll készen a frekvenciakülönbségre.
 
Használd az elemi vizet, a természetet, mindent, ami szerves és tiszta, hogy képes legyél megtisztulni. A mi felelősségünk, hogy saját magunk gondozói legyünk. A mi felelősségünk, hogy teljes körűen átvegyük a saját aktivációs folyamatunkat, gyógyulásunkat és a tisztulásunkat.
 
Áldott aktivizálást, szeretteim.
 
Ne felejts el mindig Isten szerető és fénylő jelenlétében maradni.
 
 
szárny teremtő.jpg
 
Végtelen szeretettel
 
Írta: Natália Alba
 
Fordította: Aysha