Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A 2222 PORTÁL

2022-02-04

Visszaszerezzük a szárnyainkat

angyal szárny 111.jpg

Kép: Pinterest.com

 

A 2222 PORTÁL

 

Visszaszerezzük a szárnyainkat

 

Szeretteim,

 

Ebben az új, energikus februári hónapban egy nagyon tágító és gondoskodó átjáróban fogunk elmerülni. A 2222-es portál hatalmas gyógyulást fog hozni azoknak, akik a belső gyógyulási folyamataiknak szentelték magukat és készek kiemelkedni a kettősségekből, egységet teremtve önmagukban és ezáltal a külső életükben.

 

Hatalmas napkitöréseket kapunk a központi napunktól, amelyek egységkódokat hoznak számunkra, hogy lehorgonyozzuk őket a testünkben.

 

Az egység portálja, egyben a kettősség minőségét is hordozza, hiszen mint tudjátok emberi síkon, egyik nem létezhet a másik nélkül. Ebben az átjáróban, amelyben haladunk sokan láthatják meg azt, hogy hol játszik az életükben még szerepet a kettősség, míg mások, az egységben való kibontakozást tapasztalhatják meg.

 

Ez egy lehetőség számunkra, hogy tudatosan dolgozzunk, DNS-ünk második rétegével, amely az időt, a teret és a kettősségeket képviselő réteg. Ha arra vágyunk, hogy elkezdjük tágítani az időérzékünket, és megnyissuk magunkat a multidimenzionalitásunk felé, ahelyett, hogy lineáris módon élnénk, akkor ebben az átmeneti időben ezzel a réteggel kell dolgoznunk.

 

Ez a réteg is kapcsolatban áll a legfőbb földi célunkkal. Kik vagyunk, mit teszünk a földön, és mit érzünk, hogy másokért meg kellene tennünk. Ez az aspektusunk, kapcsolódik ahhoz, hogy hogyan érezzük magunkat a kettősségekben, valamint idő- és térérzékünkkel áll kapcsolatban.

 

A DNS-ünket tizenkét réteg alkotja, mindegyikük megfelel egy-egy aspektusunknak, mert mint tudjátok, nem csak ebben a 3D-s síkban létezünk, hanem a 12 Isteni dimenzióban, amelyek egésszé tesznek minket.

 

Rétegek, amelyek hármas csoportokban rendeződnek, és amelyek mind összekapcsolódnak. Ezen a portálon keresztül a szellemi vezetőim megjegyezték, hogy most fontos a DNS-ünk második rétegével való együttműködés. Tudom, hogy sokan fogják kérdezni, hogy miért ez a réteg és nem a magasabbak, mivel fejlettebbek, hogy úgy mondjam. Nos, DNS-ünk minden egyes rétegének gyógyításának, kiegyensúlyozásának és frissítésének fontossága elengedhetetlen, nem csak az, amit a felemelkedés szempontjából fontosnak tartunk.

 

Ahhoz, hogy a kettősség meggyógyításán dolgozhassunk, először is meg kell nyitnunk a test portálokat, hogy kapcsolatba lépjünk az Egységtudattal, mert mint mindig, ahogy bent úgy kint. A kettősségen való munka tovább megy annál mint, hogy nőies és férfias, sötét és világos polaritásaink belső egyesítése. Ezt a belső lényegi munkát követnie kell a vállszárny portáljaink megnyitása, amelyek metaforikusan jelképezik azt, amit mi emberek szárnynak hívunk, vagyis amikor fény árad ki a bal és jobb oldali váll portáljainkból akkor teljesen kinyiltak. Vállunk felső sarkain két portál található, amelyek megfelelnek a 6. és 7. dimenziónak. Vállunk jobb felső sarkában helyezkedik el a 6. D. portál, amely a férfias lényeget képviseli. Míg a bal oldalon a 7. D helyezkedik el, ami a nőies aspektusunkat képviseli.

 

Interdimenziónális lények vagyunk és jogunk van a vállszárny portálok teljesen kinyitásához, tökéletes kapcsolatban a 6. és 7. sugárral, valamint angyali természetünkkel és birodalmainkkal.

 

Ez a portál lehetőséget kínál arra, hogy dolgozzunk számos fontos kérdésen, amit emberként mindannyiunknak kezelnünk kell: időérzékünk, kettősségünk, valamint érzelmi poggyászunk gyógyítása. Ez egy egyedülálló lehetőség a hat és hetedik dimenziós gyógyító energiákkal való munkára, mindazok számára, akik tovább akarnak menni az „eredeti” testük portáljainak megnyílásába, és ezáltal kapcsolódni az Istenihez.

 

Amint megtisztultunk és meggyógyultunk, készen állunk a vállszárny portálokkal való munkálkodásra, megnyitásra és az általunk megfelelőbbnek tartott technikák alkalmazására, mivel mindannyian egyediek vagyunk, és különbözőnk egymástól.

 

Ebben a folyamatban kulcsfontosságú, az hogy mit gondolunk, amit érzünk, amit eszünk, iszunk, vagy beszélünk mivel mindezek hatással vannak a szervezetünkre, ami folyamatosan változik, így az testesül meg amit teremtünk. A felemelkedés nem szólhat a tisztán gondolkodásról és a káros étkezésről, ahogy a testünknek sem hazudhatunk. Ezért olyan fontos tisztességgel cselekedni.

 

A 6D portál annyira fontos, hogy amint kinyitjuk, elkezdünk egységbe lépni a lelkünkkel, amit ikerlélek egyesülési folyamatnak hívnak.

 

Ennek semmi köze az úgynevezett ikerlángokhoz, mivel ez a saját személyes lélek megtestesítője és egységünk. Ez az első lépés a beilleszkedés felé, így átmehetünk, hogy kiegyensúlyozott és egyenrangú kapcsolataink legyenek.

 

Amint elkezdtük a belső folyamatot az összeolvadásban, folytathatjuk a munkát a mélységes időérzékünk átlépésével, ami létfontosságú, ha bizonyos időfraktálokat szeretnénk meggyógyítani, és azokon keresztül szabadon navigálni, meggyógyítva az összes érzelmet, amit az elkülönülés és egyensúlytalanság okozott.

 

Az idő felgyorsulása reagál a tudatosság integrációjára, amit tapasztalunk. Minél több  tudatosságot testesítünk meg, annál jobban fog futni az idő. És minél többet mozgunk, fizikailag, annál inkább elmúlik, hiszen az egész a mozgásról szól, ami az idő illúzióját kelti.

 

Minél inkább megnyitjuk magunkat a multidimenzionalitásunknak, annál inkább képesek leszünk érezni, hogy minden, amit valaha éltünk, egyszerre történik.

 

Nem a múltról beszélek, mert nem tartom lényegesnek jelen inkarnációnk szempontjából, számomra az a fontos, amit most teszünk. Arról a tapasztalatról szól, hogy az érzelmeink és az emlékeink által a jelenben éljük meg a múltat, valamit, ami személyes tapasztalataink alapján nagyon fájdalmas volt egykor, és most felszínre emelkedett, hogy feloldhassuk és meggyógyítsuk.

 

Érzelmi poggyászunk tisztítása, ahogy az idő kitágul és összehúzódik érzelmeink intenzitásától és emlékeinktől függően, elengedhetetlen a mentális és érzelmi stabilitáshoz. Ezért olyan fontos tisztázni a kettősséget, az ítéleteinket arról, hogy mi történt egy olyan időben, ami nem a jelenlegi, hogy inkább gyógyultan és integráltabban térjünk vissza ebből az idővonalból, mint töredezetten.

 

Ennek a technikának a lélekvisszaszerzéssel való befejezése kulcsfontosságú, ha traumatikus érzelmekkel van dolgunk, különösen bántalmazással és sok mással, ami lélektöredezettséget okoz. Ezért olyan fontos, hogy bölcsen tudjunk utazni az időben, más párhuzamos idővonalakban és inkább gyógyultan visszatérni, minthogy ott maradjunk, a mélységes szenvedésben.

 

Kollektív szinten nem tudjuk elvégezni ezt a belső munkát. Minél inkább fejlődünk, és képesek vagyunk szemtanúi lenni mindannak, ami magasabb perspektívából zajlik, annál nagyobb kettősséget fogunk látni, mert ahogy haladunk az egység felé, a kettősségről való érzékelésünk is növekszik. Ahhoz, hogy meg tudjunk birkózni minden szeretetlen manipulációval, aminek tanúi vagyunk, az isteni semlegesség kulcsfontosságú számunkra, hogy szívközpontunkban maradjunk, és ebből a szeretetteljes térből gyógyítsuk meg saját kettősségünket, hogy segíthessünk meggyógyítani másokat, holografikus lényként.

 

Ez az év egyik legfontosabb portálja, bár ismét attól függ majd, hol tartunk a felemelkedési utunkon, mivel kell dolgoznunk, mit kell meggyógyítanunk vagy feloldanunk ilyenkor.

 

Lehetőségünk van, emberi történelmünk során először helyreállítani és visszaszerezni szárnykapuinkat, és elkezdeni újra összekapcsolódni, fokozatosan, tudatosan és szándékosan, mindazzal, amit eltorzítottak, és születési jogunk visszaigényelni mint szuverén lények.

 

Mindig van több szeretet, személyes erő és bölcsesség, amit megtestesíthetünk.

 

Mert Isten szeretete végtelen, ahogy mi is. A Teremtésben nincs rohanás a fejlődésben, hiszen végtelen lények vagyunk, akik sok különböző tapasztalattal rendelkeznek.

 

Csak akkor van több megértés és együttérzés, ha a Teremtés ezen örök spirálján belül tovább akarunk lépni, növekedni és segíteni másoknak a saját személyes példánkon és feltétel nélküli szeretetünkön keresztül.

 

Gyógyító és szeretetteljes portált kívánok mindnyájatoknak Szeretteim.

 

Gyógyítsátok és állítsátok helyre drága lelketeket, emlékezzetek közben a csodálatos, szerető lényekre, akik mindannyian vagytok.

 

 

 

Végtelen szeretettel,

 

 

 

Natalia Alba

Fordította: Aysha

starseedsoul.com