Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

GLOBÁLIS TRANSZFORMÁCIÓ

2023-06-19

VALAMI NAGY DOLOG TÖRTÉNIK!

föld 0111.jpg

 

GLOBÁLIS TRANSZFORMÁCIÓ

 

VALAMI NAGY DOLOG TÖRTÉNIK!

 

Június 18.-án a Schumann rezonancia egy nagyon érdekes és nagyon magas értékeket mutatott. Elindult a Föld anyagi szerkezetének átalakulása. Most tetőzik be a 2020 óta tartó nagy átalakulás az anyagi világban. Szó szerint beleolvadunk az 5 dimenziós rezgésekbe. Fénytest és DNS aktiválás történik a fizikai test átalakulása érdekében. Egy nagy lökést kaptunk a Nyári napforduló idején megvalósuló szintemelkedéshez. Kimozdítás a stagnálás állapotából, új energiák integrálása és fény általi átalakulás.

Az idegrendszert és a fizikai testet megviselheti, tiszta víz, könnyű étel, magnézium és B-vitamin komplex ajánlott. Sok pihenés és a természetben való tartózkodás. A Szív koherencia által tudunk hozzáigazodni a Föld rezgésszintjének átalakulásához.

 

Gyakorlat itt: 

 

SZÍV KOHERENCIA – GYAKORLAT

 

Aysha  

 

schumi bummm másolata.jpg

 

2023.06.18. Adat forrás:http://sosrff.tsu.ru/?page_id=7

 

Tegnap valami megváltozott!

 

Schumann rezonancia - Föld rezgésszintje

 

Az egész világ rezgésből áll. Mindennek megvan az egyéni rezgésmintája. Az élettelen dolgok is rezegnek, a szervesek éppúgy, mint a szervetlenek. Maga a Föld is rezeg, ezt hívjuk Schumann-i rezgésnek, vagy földrezgésnek. A földrezgés mindenre és mindenkire hat, minden élőlényt átitat, körbefog. Nem tudsz kibújni a hatása alól, maximum nem veszel róla tudomást. Ez a természetes közegünk, ebben érezzük jól magunkat. Évszázadokig 7,83 Hz volt a földrezgés, ám a 2012-es évben elkezdett emelkedni, és még utána is csak egyre nőtt. 2014-ben voltak olyan időszakok, amikor a Schumann-rezonancia 7,83-as értékről 15-25 közötti tartományba emelkedett. Később a Schumann-rezonancia maximuma eléri a 36 Hz-et. Földrajzi helyenként változhat ez a frekvencia. Aztán manapság már a 180-as értéket is megüti. Ebből mi emberek azt érzékeljük, hogy felgyorsult a világ, pörgősebb, és egyben stresszesebb is lett. Ami nem változott, az egy ősi szabály, amely kimondja, hogy minden, ami a földrezgésnél alacsonyabb rezgésű, az megbetegít minket, ami magasabb rezgésű, az pedig gyógyít. Ugyanis az ember energetikai egyensúlya mindig a földrezgéssel egyenlő. Ráhangolódunk. Nem tehetünk mást, mert Ő a nagyobb. Ha kiesünk a ritmusból, akkor az nekünk fáj, és nem neki. A Föld rezgése az alapütem, egy áramlás, amiből ha kiesel, akkor a két különböző rezgéshullám ütközik, energiát veszítesz, a rezgésszám leesik, és ezt a tested betegség formájában éli meg. Az a jó nekünk, ha egy hullámhosszon vagyunk a Földdel.

Viszont ami tegnap történt, soha nem történt előtte, de még csak hasonló sem.

Csodálatos mintába rendeződtek a rezgések!

Eddíg csak kiugró értékeket, valamint 4-5 stabil rezségtartományt mutatott mióta elkezdték mérni, viszont tegnap óta összehasonlíthatatlan az eddigi értékekkel.

 

Tartsd a Fényed!

 

Ismeretlen terepre érkeztünk.

 

Legyetek áldottak!

 

Valami csodálatos van készülőben!

 

schumi bummm.jpg

 

Magyar Testvér