Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

IMPLANTÁTUMOK OLDÁSA

2024-03-10

Oldódik az elme börtön árnyékkód rendszere 

medi tudat felemelkedés.jpg

Kép: Louis Dyer Digital Visionary Artist

 

IMPLANTÁTUMOK OLDÁSA

 

A régi világ energetikai hálója roskadozik, darabjaira esik szét az elme uralta mátrix és a tudat börtön árnyék kód rendszere. Az emberi faj hosszú időn keresztül alacsony frekvencia erőtérben sínylődött, a sötét mágikus rituálék energiáinak mocsarában.

 

Eljött az ideje annak, hogy a fény isteni ereje, amely immáron hatalmas terekben tud szétáradni és kibontakozni, kioldja az emberi kollektív tudatmezőből az árnyékkódokat.

 

Már hosszú ideje zajlik ez a folyamat, ám most ebben az időben és az előttünk álló években ez sokkal mélyebb szinten és szélesebb körben fog tudni kibontakozni. 

 

Oldódnak a sötét mágikus pecsétek, az atlantiszi mágiák, az idegen tudatblokkoló implantátumok, a lélekfényt elszívó kötelékek, az isteni fényt leárnyékoló rendszerek, a régi vallások hitrendszereinek elmeprogramjai, a szívtudat megnyitásának membrán kapui.

 

Igazán felemelő az ami ebben az időszakban végbe megy, feltéve ha nem azzal vagyunk elfoglalva, hogy az elme rabságból a mesterséges intelligencia által kreált tudatbörtönbe kerüljünk.  Igen eljött a felszabadítás ideje, azoknak, akik készen állnak arra, hogy felelősségteljes és isteni fényben kibontakozó szeretet világban éljenek. A többiek pedig azt fogják kapni, amiben hisznek és ahová a rezonancia törvényei szerint besoroltatnak.  

 

Használd ki ezt az időt és a feléd áradó hatalmas erőket, hogy megszabadulj mindattól, ami leárnyékolta isteni valód fénylő erejét.

 

Lépj ki az elméből és fókuszálj a szívedre, csak ott találod meg a szabadságod valódi erejét. Amíg az egód mókuskerekében pörögsz, addig el vagy zárva az isteni hatalmadtól. Ne az elméddel irányítsd az érzelmeidet, leuralva a lelki világodat, mert pontosan ez az a szféra, ahol a régi programok működnek, hanem a szíved által hangold át a tudatodat a harmonikus rezgésre, ami által a gondolati világod a szellemi világosság fényével töltődhet be.  Vedd át az elméd feletti uralmat a külvilágban garázdálkodó uralmi rendszerek bábjátékosainak kezéből és add át az isteni énednek. Építsd ki tudatosan a hidat, hogy a szellemi és lelki önvalód végre egységben lehessen.

 

Az isteni szeretet láng minden árnyékkódot fel tud oldani, ami elzárt a lelked fényétől. Törekedj arra, hogy a gondolataid, szavaid, tetteid a szív erőterének impulzusai által nyilvánuljanak meg és összhangban legyenek az isteni szeretet forrásod akaratával. Semmi sem fontosabb most annál, minthogy a szív tudatosságában horgonyzódj le.

 

A lehetséges implantátumok vagy mágikus pecsétek helye a testben:

 

implant pont.jpg

 

Hívd Michael arkangyalt, Jézus Krisztust és a felszabadítás angyalait, hogy legyenek a segítségedre. Idézd meg az isteni lángot, ibolya-kék-rózsaszín arany- vagy fehér fényben, kérd a felszabadítást mindattól, ami elzárta tőled a tudásodat, teremtő isteni erődet, leblokkolta a felsőbb tudatosságodhoz való hozzáférésed és elszívta lelked fényének erejét. Jogod van mindahhoz, ami eredendően a tiéd.

 

Az égi seregek angyali harcosai, Jézus Krisztus és Michael arkangyal veled vannak és segítenek ebben, ha kéred.

 

FELSZABADÍTÓ INVOKÁCIÓ

(Nyomtasd ki, vagy írd le egy papírra 3X mond ki hangosan és égesd el, egy Istennek megszentelt gyertya lángjában!)

 

Annak nevében, hogy az Vagyok, aki Vagyok, a szabad akarat törvénye nevében, Istentől kapott fényerőm hatalmával, a legfelsőbb Teremtő akaratával megegyezően.

 

Ezennel feloldok minden fogadalmat, szerződést és esküt, amelyeket a sötét erőkkel kötöttem, bármely életemben, bármely időben, bármely térben, felmenőim által a családi vonalon.

Ezennel megtörök minden sötét pecsétet, amely gúzsba köti lelkem erőit.

Ezennel feloldok minden fogadalmat, amellyel alávetettem magam az árnyerőknek.

Ezennel elégetek minden szerződést, amelyekkel kiszolgáltattam magam a sötét hatalmaknak.

Ezennel feloldok minden esküt, amely köt, a negatív lényekhez.

 

Ezennel feloldok minden mágikus árnyékkötést, amellyel befolyásolnak.

Ezennel letépek minden rabláncot, amellyel megkötötték fényerőmet és Isteni természetem hatalmát.

 

Kérem a fény seregeinek segítségét, Michael Arkangyal támogatását, a legfelsőbb teremtő felszabadító hatalmát, hogy mindez megtörténjen.

A fényerő hatalmával eltörlök minden megállapodást és sötét szerződést, érvénytelenítem tartalmukat, semmisnek nyilvánítom a tér és idő minden kiterjedésében.

Szabad akaratom jogán ezennel szabadnak nyilvánítom magam.A Fényt választom!

Istent választom!

A Szabadságot választom!Kérem az isteni egybe kötöttségem fénycsatornájának megújítását és isteni tervem megvalósítását.Így legyen!

 

És már így is van!


Köszönöm!

 

 

Áldással és Szeretettel

Írta: Aysha

 

 implant törlés.jpg

Megkötő energiák semlegesítése:

Fogadalmak, egyezségek, megkötő energiák semlegesítése és törlése a magasabb spirituális bölcsesség és hatalom megvalósításáért

 

 ITT: /angyalok/ima-forras/megkoto-energiak-semlegesitese