Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ATLANTISZI IMPLANTÁTUM

2021-12-19

A lélek emlékeinek blokkolása

 

implant atlantis.jpg

 

ATLANTISZI IMPLANTÁTUM 

 

A lélek emlékeinek blokkolása

 

Energia implantátumok:

 

Olyan blokkoló energetikai minták, éteri chipek, gondolati vagy érzelmi lenyomatok, amelyeket kívülről lettek elhelyezve a finomtestben.


Atlantisz sötét időszakában a hatalommal visszaélő mágusok, akik idegen civilizációk árnyék lényeivel létesítettek kapcsolatot, a lelkek leblokkolását eredményező implantátumokat helyeztek el, illetve hozzájárultak ahhoz, hogy az emberi faj degenerációja megtörténhessen. A hatalomért és világ uralásáért folyó harc akkor és most is az emberi tömegek leuralását célozza meg. Hasonlóan a mai helyzethez, akkor is a legfőbb cél az volt, hogy az isteni lélek és az emberi tudat el legyen szakítva egymástól, mert csak így lehet könnyedén leuralni és irányítani az embereket. Ezek az implantátumok az éteri testben lettek elhelyezve, hogy legátolják a lelkek emlékezetét és az isteni önvaló identitás tudatát. Ez a blokkoló árnyékminta a jobb fül fölött a hippokampuszon van (volt) elhelyezve, illetve a fül mögötti mellék csakrában.

 

Feladata elzárni a lélek emlékeit, emlékezetét, tudását illetve manipulatív sugallatokat eredményezni, amelyeket az árnyék lények gerjesztenek az elme uralás és irányítás céljából.

 

implant atlantis 2.jpg

 

A mostani időszakban lehetővé vált ezen implantátumok tömeges kioldása, azok számára, akik átemelkedtek a mögöttünk álló próbatételek sorompóin és a lélek felszabadítás következő szintjére emelkedtek. Vagyis felül tudták írni a múltat és nem estek bele az ismételt asztrál csapdákba.


Kioldása szíriuszi vagy arktúruszi csillagfényküldöttekkel, imával, meditációban vagy kristályokkal lehetséges. Intuicíós instrukciók szerint.

 

Ajánlom figyelmedbe a korábbi írásomat ezzel kapcsolatban, ahol találsz egy imát és további instrukciókat: 

/egi-forras/aktualis-energiak/implantatumok-oldasa

 

Áldással és szeretettel
Aysha