Sungit

2020-06-30

Egy ásvány a káros sugárzások kivédésére

sungit 1.jpg

 

Sungit

 

Elektromágneses védelem 

 

Mobiltelefon, számítógép, TV, wifi, mobilinternet (3G, 4G, 5G) és káros földsugárzások kivédésére

 

 

Minden elektromos készülék működési elve alapján elektromágneses sugarakat gerjeszt maga körül. Ezek a sugarak hatással vannak a szerkezet körül létező minden térre és élőlényre.


Ahogy fejlődik a technológia a földön, egyre több tevékenységhez érezzük szükségesnek és a hétköznapokban már nélkülözhetetlennek ezen eszközök használatát. Hatalmas elektromos elosztóközpontokat építünk, hogy biztosítsuk városainkban, otthonainkban az áramellátást. Rádiótornyokat és mobiltelefon-tornyokat emelünk, hogy különböző frekvenciákon sugározhassuk egymás számára az információkat. Kiterjedt internethálózatot építünk, hogy az otthonainkban, munkahelyünkön, táskánkban, zsebünkben lévő számítógépeken keresztül kapcsolódhassunk egymáshoz, megoszthassuk az információkat. Egyre gyorsabban, egyre nagyobb mértékben fejlesztjük és terjesztjük ki ezeket a hálózatokat, melyek mindegyike természetellenes hatásokat is létrehoz.


A világ tudósai megjegyezték, hogy a mobilok okozhatnak agymegbetegedéseket és az idegrendszer romlását. Manapság az összes telefongyártó a biztonság növelésén dolgozik, viszont sajnos mindeddig nem találták meg a megfelelő technológiát.


Fizikai testünkben és a körülöttünk lévő, bennünket átható finomenergetikai rétegeinkben egymással harmóniában vannak jelen a magnetikus és elektromos rezgések.
Ezt a harmóniát képes megbontani, a külvilágból folyamatosan érkező elektromágneses sugárzás:

 

Mobiltelefon, tablet, számítógép, laptop, TV, mikrohullámú sütő, wifi, mobilinternet (3G, 4G, 5G), router, stb.


A gondviselés mindenben jelen van, így ha megjelenik a földön egy hatás, megtaláljuk az ellenhatást is: ezen káros sugárzások kivédhetők!


Az egyik ilyen hatásos védelem a sungit kristály.


Kísérletek bizonyítják, hogy a sungit ásvány kitűnően vezeti az elektromágneses energiát. Egyedi szerkezetének köszönhetően a sungit begyűjti és semlegesíti a térben lévő negatív energiát, elektromágneses sugárzást.

 

A készülékek mellé elhelyezett sungit, különösen a piramis formájú kristály, védelmet nyújt a kibocsátott elektroszmog ellen. A napjainkban nagyon aktuális 5G sugárzás kivédésére is hatékonyan működik.A sungit piramis megbízható pajzsként szolgál a Hartman zóna, vízér által okozott káros hatásokkal szemben is.

 

Számos jótékony tulajdonsága mellett, kisöpri a mentális vagy érzelmi szennyeződéseket, így friss minták alakulhatnak ki. Arra ösztönöz, hogy őrizzük meg a múlt bölcsességét, használjuk azt a jelenben egy új jövő megteremtése érdekében (Judy Hall).


Segít megőrizni a jó közérzetet, harmóniát és a belső egyensúlyt.


Gyógyászatban a sungit vizet eredményesen használják máj-és epe bántalmaknál, hasnyálmirigy megbetegedésekben, cukorbetegségnél, emésztőrendszeri betegeségek kezelésénél, vese bántalmaknál, bőrirritációk kezelésében, ízületek betegségeinél, fejfájás, álmatlanság, krónikus fáradtság kezelésében, immunrendszer erősítéséhez.

 

A sungit kristály ősi tudással rendelkezik. A tudósok közel 2 millió évvel ezelőttre teszik keletkezésének időpontját.


Egyedülálló széntartalmú természetes ásványi anyag, amely nyers formájában csak Oroszországban, a Karéliai Köztársaságában található meg. Nevét egy kicsi, Shunga nevű faluról kapta, ahol először felfedezték.

 

Különlegessége, hogy a periódusos rendszer valamennyi ásványi anyagát tartalmazza.

 

Ritka, szén alapú kristály, mely fullerénekből áll. Minden egyes fullerén gömböcske 20-500 szénatomot tartalmaz. Ezek a fullerének teszik lehetővé, hogy a sungit különleges geotermikus és elektromágneses vezető és egyben kivédi az elektromágneses frekvenciájú kibocsátásokat, sugárzást.


Két féle shungit kristályt különböztetünk meg, széntartalmuk alapján:

 

Fekete és sötét szürkés shungit, kb. 60 % széntartalommal;
elit shungit, kb. 90 % széntartalommal (ezüstösen csillog a felülete).

 

A különböző figurákat és piramisokat a fekete és sötét szürkés kristályokból készítik.

 

Ezek alkalmasak a tér tisztítására, a különböző készülékek által keltett elektroszmog kivédésére. Nagyon hatékonyak az 5G semlegesítésére.


Ebből a fajta shungitból készülnek a mobiltelefonokra, tabletekre ragasztható korongok, lapok is.

 

Amennyiben szeretnél beszerezni egy ilyen ásványt, ajánlom figyelmedbe a

www.larimart.hu

oldalt vagy

a Spirituális Ajándék faceb. csoportot

 

 

 sungit 2.jpg