Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Quan Yin

2018-11-15

Isteni Női Lényeg

 Quan Yin.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Quan Yin, az Isteni Női Lényeg könyörületes kifejeződése adta át ezt az információt, és kért arra, hogy osszam meg veletek ebben az időszakban.


A 2005-ös év Oroszlán Kapuja vagy Sirius Csillagkapuja erőteljes új energiákat hozott a bolygó számára. Az elkövetkezendő hónapokban látni fogjátok az elmozdulást és a változásokat, ahogy megtapasztaljátok az új harmonikusok vagy vibrációs hangok teljes hatását. A legerőteljesebb ezek közül az energiák közül az Isteni Női Lényeg egy aspektusa, a gyönyörű és erőteljes hatású Narancs-Rózsaszín Sugár. Amikor az Istennő Mátrix megalapozódott és aktiválódott a bolygón Hawaii-on márciusban, megnyílt az út a Föld előtt, hogy újra fogadni tudja az Isteni Női energia teljes és erőteljes energiaadását, ami a Galaktikus Központból vagy Nagy Központi Napból árad ki. Ezeket az energiaadásokat felerősítette a Sirius mező, mivel a Sirius második napként funkcionál a Föld bolygó számára. Így amikor a Föld bolygó csatlakozik az éves Sirius Csillagkapuhoz, akkor ezek az erőteljes energiák továbbítódnak a Föld rácsrendszereibe.


Sok ezer éven keresztül a Föld nem fogadta az Isteni Női energia teljes energiaadását. A földi rácsrendszerek úgy voltak manipulálva, hogy kirekesszék az Isteni Női energia teljes erejét és hatalmát, így az Istennő energia elhagyta a bolygót, néhány helytől eltekintve, ahol fennmaradt az emléke. Ám a felemelkedési folyamattal az Istennő és Isteni Női Lényeg visszatérése egy kulcsfontosságú tényező volt a bolygó energiájának újbóli kiegyensúlyozásában.


A Paradicsom Rácsnak vagy istennő Rácsnak nevezett új rács, ami márciusban lett lefektetve, elő fogja segíteni az Isteni Női energia teljes spektrumának beáramlását az új ötödik dimenziós kristályrács-rendszerbe. Az Istennő energiának ezt a fontos közvetítését az Istennők felügyelték és irányították. Először is Quan Yin, aki a Női Energia fenntartásáért felelős a bolygón, Ma'at segítségével, aki a Kozmikus Egyensúly felelőse galaktikus, planetáris és egyéni szinten. A Nagy Anya, Isis, szintén jelen volt az új rács "születésénél", ami egyben az Isteni Női Lényeg és az Isteni Férfi Lényeg "házassága" volt a bolygón. Létrejött az egyensúly, ahogy ezt az Isteni Női Lényeg és Isteni Férfi Lényeg házassága szimbolizálta. Ez a kulcsmomentum megnyitotta az utat a lélektárs kapcsolatok számára a Föld létezői között, ami az Isteni Férfi és Isteni Női lényegek tökéletes és kiegyensúlyozott egyesüléseként működhet.
Szintén jelen volt Pele, Hawaii nagy Tűzistennője, akinek speciális feladat az volt, hogy az Istennő Rácsot rögzítse a Földbe Hawaii-on, majd biztosítsa, hogy a bolygó többi részén is elérhető legyen. Ez megfelelően megtörtént áprilisban és májusban. Az Istennő Rácsnak a Planetáris Rácsokba rögzítését a Tarák is felügyelték. Fehér Tara, aki az emberekkel dolgozik, hogy energiájukat az érzékenység és tisztaság szintjeihez igazítsa, ami szükséges a rács megtartásához, és Zöld Tara, aki visszahozta az erre készen álló emberek szívébe és elméjébe a bolygó feletti gondnokság és a bolygóról való gondoskodás szükségének vágyát, ami a kilencedik dimenziós emberi tudatosság funkciója.
És ezzel megtörténtek az előkészületek a Sirius Csillagkapun keresztül érkező Narancs- Rózsaszín Sugár érkezésének fogadására 2005. júliusának végén és augusztusának elején.


Mi az a Szoláris Női Energia?


Ezt nem biztos, hogy könnyű lesz megérteni, mivel ez az energia oly régóta nem volt jelen a bolygón, és csak azoknak az emlékezetében élt tovább, akik emlékeztek a Tűzistennőkre és erejükre és kreativitásukra/teremtőerejükre. Pele egyike az eredeti Tűzistennőknek és a Szoláris Női Lényeg egy megtestesülése, ahogy Sekmet, az egyiptomi Oroszlán Istennő, Amaterasu, a japán Teremtés Istennő és Birgit, a Szent Láng kelta Őrzője is.


Amikor a Föld Rácsa úgy lett manipulálva, hogy kirekessze a Szoláris Női Lényeget, az emberek elfelejtették, hogy a nők is lehetnek Hatalmas Teremtők. Teremtő funkcióik a gyermekszülésre korlátozódtak, és a Lunáris Istennők lettek az "anyák" és a Női Energia őrzői a Földön. Ennek eredményeként, a dualisztikus és racionális hiedelemrendszerek, melyek eluralkodtak a Földön, az embereket arra kondicionálták, hogy a férfi és a női jelleget egymással szembenállónak, ellentétesnek definiálják, és a szoláris energiát a férfihoz, a lunáris energiát pedig a nőhöz rendeljék. Ám az ősök jobban tudták, és a panteonjaikban Szoláris Istennők és Lunáris Férfiak is találhatók.
És most, ebben az időszakban, az emberiség újra felismeri a Szoláris Női energiát és a Lunáris Férfi energiát.


A Szoláris Női Energia megtestesítése erőt, szenvedélyességet, kreativitást és energikusságot jelent. Ez egy kreatív/teremtő energia, és a képzőművészekhez, írókhoz, zenészekhez és táncosokhoz tartozik. (A Szoláris Férfi Lényeg ezzel ellentétben ezt az energiát a mentális szférában fejezi ki, és filozófusokat, tudósokat, politikusokat és üzletembereket szül.) A Lunáris Női energia gyengéd, befogadó, tápláló és meditatív. Ez az Archetipikus Anya energiája, ami a dajkákban, tanárokban, nővérekben testesül meg. A Lunáris Férfi energia szintén gyengéd, meditatív, tápláló és gondoskodó, és azok, akik ezt az energiát fejezik ki, vonzódnak az olyan foglalkozásokhoz, ahol más emberek gondját viselhetik vagy támogathatnak másokat mind az üzleti életben vagy olyan foglalkozásokban, mint orvos, fizikoterapeuta, sőt akár az ügyvédi hivatásban is.


Nőnek lenni és a Szoláris Női Energiát megtestesíteni nagyon nehéz volt. A nőket arra kondicionálták, hogy a Lunáris Női energiával azonosuljanak, és akik a Szoláris energiájukat fejezték ki, gyakran a Szoláris Férfi útját kellett járniuk, ami belső konfliktusokhoz vezetett a Szoláris Férfi külső élet és a Lunáris Női modell között, ami számukra úgy tűnt, hogy "nem működik", vagy "nem passzol" ahhoz, akiknek érezték magukat. A Szoláris Női energia földelésével a Tűzistennő archetipikus modellje és heves, ám Női Hatalma és Kreativitása/Teremtőereje ismét elérhető lesz a nők számára. Sok olyan nő lesz a bolygón, aki sokkal kényelmesebben fogja magát érezni azzal kapcsolatban, hogy ki és mi ő. És sok férfi jobban meg fogja érteni, hogy társa vagy női barátai milyenek.


A másik hatás az, hogy ha képesek leszünk a Férfi és Női energiák megértésében a dualitáson túl menni és megérteni őket az összetettségükben, akkor ez szét fogja törni a dualisztikus gondolkodás és ítélkezés mintáit, ami oly gyakran együtt jár velük. Az emberek választhatnak, melyik energiát akarják megtestesíteni, vagy akár mindet megtestesíthetik különböző időszakokban. Az emberek nem fognak többé a "vagy ez-vagy az "forgatókönyvek csapdájába kényszerülni, hanem gyakorolhatják szabadságukat, és megválaszthatják, hogy lényük melyik aspektusát fejezzék ki az adott időszakban az életükben. Ez annak a harmonikusnak vagy hangnak a kiválasztását jelenti, ami legjobban illeszkedik ahhoz, akit önmagatoknak éreztek. És a Szoláris Női Lényeg visszatérése biztosan lehetővé fogja tenni ezt az új szabadságot és teremtőerőt.


A Szoláris Női Lényeg erejének aktiválása: a Narancs-Rózsaszín Sugár


A harmonikus hang frekvencia vagy színenergia, ami energiát ad a Szoláris Női Lényegnek ebben az időszakban, a Narancs-Rózsaszín Sugár vagy vibráció. Ez az energia megnyitja és aktiválja a szív csakrát és a szakrális csakrát. Ezért tapasztaltak meg oly sokan heves és erőteljes tisztulást érzelmi szinteken az Oroszlán Kapu energiáinak érkezésével ebben az évben.
Ez a tisztulás egy tüzes és heves átalakulás volt, és az összes negatív és destruktív mód "kitisztítása", ahogy a szoláris energiát használtuk, mióta a Szoláris Női Lényeg kiszorult a Földről. Ebbe beletartozik a szent "tűz" háborúra való használata, különösen a nukleáris háborúra használata. Nem véletlen, hogy a nukleáris háború témaköre újra felbukkant az Emberi Tudatosságban ebben az időszakban.


Az egyéb területek, melyek felszínre kerültek az erőteljes tisztító sugár hatására, a szexualitással és a bőséggel, vagy a kapcsolatokkal és a pénzzel kapcsolatos dolgok! Mind az elmúlt életekbeli, mind a jelenlegi életbeli dolgok feljönnek most a tudatba, hogy kioldódhassanak a Föld Mátrixrácsaiból, hogy a Szoláris Női Lényeg újra elhozza az egyensúlyt, amire szüksége van a bolygónak.


Ha most nem lettek volna elengedve, akkor az emberiség folytatná ezeknek a drámáknak az eljátszását, és nélkülöznie kellene a Narancs-Rózsaszín sugár harmonikusainak előnyeit, és a többi olyan energia előnyét, melyek rezonálnak a Szoláris Női Lényeggel. Tehát az intenzív kellemetlen érzés, amit oly sokan megtapasztaltok ebben az időszakban, azért van, hogy az Isteni Női energia teljes kifejeződésének tiszta csatornává válhassatok. Nagyon megéri ez a mostani kellemetlenség és kényelmetlenség!


Ha ezeket a régi energiákat elengeditek, és kitisztulnak, akkor az Isteni Női energia tisztán áramolhat keresztül a szív és szakrális csakráitokon. A szív aktiválása a feltétel nélküli szeretet és harmónia energiáit hozza létre. A tiszta szakrális csakra aktiválása pedig kreativitást/teremtőerőt, szenvedélyt, szexualitást és bőséget eredményez! És úgy gondolom, sokan azt gondoljátok, hogy már legfőbb ideje volt!


Ez a továbblépés ideje, és hogy élvezzétek a Tűzistennők meleg és csodálatos energiáját, ahogy kifejeződnek a Narancs-Rózsaszín Sugár által.
Quan Yin szintén rávezetett arra, hogy osszam meg veletek a Narancs-Rózsaszín Sugárról szóló információt, amit az 1990-es években Vywamus (Sanat Kumara magasabb énje) adott át Janet McClure-on keresztül. Az információa "Előzmény a Felemelkedéshez: Az átalakulás eszközei" (Prelude to Ascension: Tools for Transformation) című könyvből származik. (Megjelent a Light Technology Publishing kiadásában.)


Vywamus a Narancs-Rózsaszín sugarat a "Tizenegyedik Sugárnak" nevezi:


"Mivel a tizedik sugár kikövezte az utat számára, a Tizenegyedik Sugarat az Új Korba vagy a következő szintre vezető hídnak nevezzük. Bár ez, egy nagyon speciális értelemben, maga a következő szint. Ha ezzel a sugárral dolgoztok, akkor vmi nagyon fontosat nyitottatok meg... Ahogy ez a sugár elkezd beáramolni, azt látjuk, hogy sok ember a legmagasabb célját kutatja. A szín, egy narancsos-rózsaszín, nagyon fontosnak tűnik számomra. Segít kapcsolatba kerülnötök az isteni bölcsesség által kiterjesztett isteni szeretettel. A tizenegyedik sugár színkombinációja tartalmazza a forrás fényét, ami egyenlő a szeretettel (bár ez nem rózsaszín), valamint tartalmazza a második sugarat, az ötödik sugarat és némi első sugarat. Ezek azok a sugarak, amelyekből összeáll. Ez nagyon különleges, mert ez egy teljesen új korszakba vezető híd az emberiség életében itt a Földön. Az első nagyon élessé teszi. A második lágyít rajta, majd az ötödik még élesebbé, metszőbbé teszi. Min kell áthatolnia? Ez a sugár a maradvány-eltávolító, mondhatnánk. Ahogy az új lehetőség közelebb kerül, és közeledik a végső tisztulás, a korábbi maradványok végső eltávolítása fog megtörténni, ezek fognak kitisztulni.