Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AZ IGAZI EGYÜTTÉRZÉS

2023-01-28

Az együttérzés spirituális szolgálat

szerelem - kapcsolat 5.jpg

 

Az igazi együttérzés

 

Nagyon kevesen értik igazán az együttérzés jelentését

 

Az együttérzés azt jelenti, hogy szívvel lát és szív által érzékel az ember. A Szív nem az érzelmek otthona, hanem az Egyetemes Szeretet székhelye az emberi létben. Ez az intuíció és a spirituális kapcsolat otthona.

 

Az együttérzésen alapuló szolgálat nem is annyira "segítség", nem is "tanítás", hanem a közös emberi tapasztalat öröméből fakadó "megosztás". Lehetne "gyógyításnak" is nevezni, mert felébreszti másokban a józan emberség és az emberi családon belüli "egység" érzését.

 

Ha valami, vagy valaki boldogságot ad, örömöt, békét, szeretetet és derűt, az azért van, mert szívből tapasztalod meg. Ha ellenkezőleg, szomorúságot, bánatot és fájdalmat tapasztalsz vagy látsz, az azért van, mert érzelmeket élsz vagy veszel át.

 

Sokan vannak, akik úgy értik az együttérzést, mint a kevésbé szerencsések „segítését”. És bár az a fajta munka csodálatra méltó és szükséges is, Szeretetnek számít, ami nem az Együttérző Szolgálat alapvető jelentése.

 

Az együttérzés spirituális szolgálat. Békét és örömöt találni magunkban, és továbbadni másoknak. Ez azt jelenti, hogy felszabadítod magad a katasztrófa, a szenvedés és a fájdalom drámái alól.

 

Ehelyett koncentrálj az Együttérző Szíveden keresztül arra, hogy pozitív energiákat, Szeretet, Remény és Egység üzenetét add mindazoknak, akikkel találkozol.

 

Ez az együttérzés!

 

Az Új Föld a megértésre és az együttérzésre fog alapulni, ennek az igazságnak a megélésén keresztül: hogy csak a Szeretet valódi, és hogy a Szeretet és a megosztás az egyetlen igaz és érvényes tapasztalás.