Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A MENNYEI LÁTOMÁS

2021-10-02

ITT AZ IDŐ

mennyország 7.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

 
A 144.000 VÁLASZTOTT
 
 
Azért imádkozom, hogy legalább töredékeiben át tudjam adni azt a természetfeletti, csodálatos megtapasztalást, melynek részese lehettem, s melyet semmilyen földi élményért el nem cserélnék!
 
Egy hatalmas, több kupolából álló, de egységes teret alkotó épület belseje bontakozik ki előttem.
 
Minden hófehér márványra emlékeztető, de annál sokkal kristályosabb anyagból készült, mely enyhén fénylő, csillogó hatást kelt.
 
A térben, a kupolák alatt nagyon sokan ülnek. Tudom, hogy emberek, de csak a körvonalaikat látom. A monumentális terem egyes részei tele vannak csodálatos, különböző fajtájú, hófehér, még bimbós állapotban lévő virággal.
 
Ekkor egy kéz jelenik meg előttem, ahogy megfog egy fehér rózsabimbót. Az érintés hatására az virágzásba kezd, és kinyílnak szirmai. Majd egy csodálatos világoskék, lehelet finomságú, uszályra emlékeztető ruhadarabra leszek figyelmes. A kép egyre közelít, már láthatom a hófehér, különleges ruhát is, fényes, arany és ezüsthímzéssel, pasztell ékkövekkel díszítve.
A hosszú hajkoronát egy hasonló finomságú kék lepel fedi. Ekkor megfordul a ruha viselője, és mosolyogva rám néz.
 
Mária Ő a Mennyek Királynője!
 
Csodálatos kisugárzása van! Szépség, szeretet, fény, csak ragyog, és ragyog! Fejét különleges korona ékesíti. Az egész a gyémántra emlékeztető áttetsző anyagból készült és szikrázik. Tizenkét csúcsát, különleges ábrák díszítik, melyek „élnek”, élőképet alkotnak és egy kék energia gyűrűben, körben mozognak.
Napok, holdak, csillagképek, írások, és szimbólumok teljességgel természetfeletti képe!
 
Ahogy az Istenanya a tér közepe felé halad, de inkább lebeg, olyan légies jelenség, a virágok úgy nyílnak ki teljes pompájukba, hogy köszöntsék Őt!
 
Kétoldalt a Menny angyalai állnak sorfalat.
 
Megjelenésük különleges. Különböző színben fénylenek, ragyognak. Csodálatosak! Halkan érzékelni tudom azt a finom dallamot, melyet énekelnek. Zenei aláfestésként mintha egy hatalmas orgona különböző hangjait nyomnák le, és tartanák így, sok-sok változatban. A folyamatosan zengő, kitartott hangok leírhatatlan hatást keltenek!
 
Az Istenanya után fehér, de ünnepélyes ruhában sokan haladnak. Ők az Úr szentjei. A menet elérte a terem középső kupoláját.
 
Egy hatalmas „lépcsősor” emelkedik felfelé félkör alakban a kupola csúcsának irányába, melynek teteje különleges, misztikus ködben rejtőzködik. Különböző szélességű tereket alakítottak ki rajta.
Három aranytrónus van elhelyezve az emelvényeken, háromszög alakban. A bal oldali trónuson az Istenanya foglal helyet, kísérete mellette sorakozik.
 
Ekkor újabb dallam hallatszik, harsonák, fanfárok, különböző fúvós eszközök, különleges, csodálatos összhangja.
 
A kupolás csarnok jobb oldalról megjelenik az Úr Jézus, az Ő kíséretével.
 
Ő is a fénylő fehér ruhát viseli. Palástja is kék, de királykék, és szintén „élő”. Mint egy filmen vonulnak át rajta jelképek, szimbólumok, csillagképek. Az Úr Jézus csodálatos fényjelenséggel sugározza isteni erejét, és fényét!
 
Először fénysávokban aranyfény árad a testéből, mely körkörös mozgásba kezd. Majd a szivárvány fényeire bomlik. Ezek a fények felemelkednek testéből, és alakot öltenek. Hét számomra beazonosíthatatlan szellemi teremtményt formáznak. Lebegve kísérik. Az Őt körbeölelő fény újra aranyragyogásúvá válik.
 
Kísérete bizonyos távolságból követi, a ragyogó fény miatt, mely Őt övezi. Ruházatuk hasonlatos az Úr Jézuséhoz, de ezen nincsenek élő képek. Az alsó viseletük színes. Az elmúlt korok nagy prófétái, királyai ők, akik sokat tettek a Földért. Itt is ragyogó szépségű angyali sorfal áll, de ők fénylő arany ruhát viselnek.
 
Jézus elfoglalja helyét a jobboldali trónon. Mögötte felsorakozik tizenkét apostola, hófehér köntösben.
 
Az Istenanya és az Úr Jézus közé a misztikus kupola homályából egyesével megjelenik, arany, földig érő ruhában, hosszú, hófehér hajjal a huszonnégy vén. Arcukat közelebbről nem láthatom, csak azt érzékelem, hogy kortalanok. Ekkor különösen magas hangok csilingelve megszólalnak a térben, mintha milliónyi csengettyű szólna egyszerre, és magas hangon harangjáték kezdődik. Egy mindent átjáró ragyogás tölti be a kupola csúcsát, majd az egész hatalmas területet.
 
A ragyogástól már semmit nem láthatok. Rajtam is egy hatalmas erő áramlik végig, ahogy írom ezeket a sorokat. Egy hang ennyit mond.
 
- Köszöntelek benneteket választottak, számotok száznegyvennégyezer!
 
 
 
Anael
Köszönöm
 
mennyország.jpg