Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A GALAKTIKUS SZÍV

2023-10-30

Összehangolódás a Kozmikus Szívveréssel

medi tudat fény e3.jpg
 
Összehangolódás a Kozmikus Szívveréssel
 
Most készen álltok, hogy úgy tapasztaljátok meg a Szeretetet, ahogy még soha
 
A Galaktikus Központból beözönlő energia azt jelenti, hogy a Bolygó újra részesül az 'Isteni Női' szerető és tápláló energiájából. És az egyensúlynak ezen a pontján mind ti, mind a bolygótok teljesen szinkronba, vagy harmóniába kezd kerülni a Kozmikus "szívveréssel".
 
Galaxisotoknak központjában van egy "szív", amely ugyanúgy pulzál, mint a ti szívetek. Ez a Galaktikus központ, ami Nagy Központi Nap néven is ismert, Fény- és Hang harmonikus frekvenciájának hullámait bocsátja ki, mint Energiát. Ez a Galaktikus "szívverés", és minden létező, aki harmóniában van a Kozmikus és Galaktikus energiákkal, összehangolja személyes frekvencia pulzálását, vagy fény-energiáját a Galaktikus "Szívével".
 
Hosszú ideig, az emberek és bolygó nem volt összhangban a Galaktikus Szívvel.
 
Megtapasztaltátok annak a "diszharmóniáját", hogy nem vagytok összhangban a Galaktikus Szívből érkező szerető energia-hullámokkal, ami viszonzásképpen a Forrás-, Minden, Ami Van-, Kozmikus Szívverésével van szinkronban. De most, az új fény-meridiánok megnyílásával a Galaktikus Fénytestben, ti, mint Bolygószintű Kollektív, visszatértek a Nagy Szív Kozmikus lüktetésével való összhanghoz, a Mindenség Központjában.
 
Mert valóban kedves Fénymunkások, a Kozmosz a Szeretet óriási Erőtere, és a Forrás a Szív a Középpontban van, amelynek Szeretete és Kreativitása nyújtja a folyamatos energiát az Evolúció és Teremtés számára a tiszta szeretetben.
 
Ugye tudjátok, legdrágábbak, hogy a szívetekkel tudjátok megtalálni a kapcsolatot a Forrás szívével, és nem az agyatokkal vagy elmétekkel.
 
A Szíveteknek megvan a maga intelligenciája, és ez a Forrás Szeretetének intelligenciája. Az elme intelligenciája az anyagi birodalmak alacsonyabb intelligenciája, amelynek szintén megvan a maga helye, de most hangolódik össze a Szív Magasabb Intelligenciájával.
 
Amint elkezditek ezt az összehangolódási fázist, sokan fogjátok érezni, amint az energiák a Szív Csakrába lépnek. Lehet, hogy "ködöt" fogtok érezni a fejetekben vagy agyatokban, amikor az "átváltás" történik. Lehet, hogy fájdalmat fogtok érezni a Szív Csakra területén, különösen a bordák között, vagy szívdobogást vagy, nyomást a mellkasban. Csak lélegezzetek mélyen és finoman, amint a szívetek összehangolódik a Magasabb Szeretet és Magasabb Cél energiáival. Lehet, hogy nagyon érzékenynek és törékenynek fogjátok érezni magatokat ebben az időszakban, és lehetséges, hogy a szeretet- és kapcsolatok terén régi energiák kitisztulását fogjátok érzékelni.
 
Ezeknek a pillanatoknak a következményei mélyek és messze-hatóak mindnyájatok számára. Amikor férfi- és női- energiáitokat egyensúlyba hozzátok, minden kapcsolatotokban megnyitjátok az utat a tökéletes egyensúly számára. Galaktikus családotokkal is elkezditek nagyon valóságos módon megérezni a kapcsolatot, mivel a Galaktikus Harmónia és Szeretet ugyanazon az energia frekvenciáján kezdtek behangolódni. Ez az az időszak, amikor lehetségessé válik a Lélektársak és Ikerlángok számára, hogy tökéletesen Kiegyensúlyozott és Harmonikus kapcsolatba lépjenek.
 
Ezek jelentős ajándékok ebben az időszakban.
 
És természetesen, kedveseink, amikor az áldott Harmónia és Szeretet ezen helyére érkeztek, minden, ami nincs harmóniában, az nagyon nyilvánvalóvá válik és eltűnik, amikor elkezdtek harmóniában együtt "pulzálni" a Kozmikus Szívveréssel.
 
Most készen álltok, hogy úgy tapasztaljátok meg a Szeretetet, ahogy még soha , az "Otthon" kivételével. Most elhoztátok az Otthont, vagy Mennyet a Földre, és készen álltok ugyanannak a Szeretetnek és Örömnek és Békének befogadására és megtapasztalására, itt és most, amit Otthon tapasztaltok.
 
Mert az "Otthon" a Forrás Szeretetének és Energiájának harmonikus lüktetésével rezonál, ugyanúgy, mint a Föld, amikor összehangolódik a Kozmikus Szívvel.
 
Nagyszerű pillanat ez, az Öröm pillanata mindannyiótok számára, akik az Egységbe való visszatérésen dolgoz(ta)tok. Hiszen most valóban teljesen Egységben vagytok a Kozmikus Szívvel. Hiszen elmondtuk, hogy Kozmikus Kristályok vagytok a Szeretet Erőterében!
 
Most Kristály-testetek a Nagy Szív frekvenciájával és harmonikus frekvenciáival együtt lüktet a Mindenség középpontjában.
 
 
 
Mihály Arkangyal
 
 
 szív kapcsolódás.jpg
 
 
Celia Fenn