Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Csillagüzenetek

2018-10-23

Az Arkturuszi Tanács

 Csillagüzenetek.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

A pozitív gondolkodás
 
Üdvözlünk Mindenkit! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk hozzátok.

Az a szokásunk, hogy a szituációk napos oldalát látjuk, mivel olyan frekvencia skálán vagyunk, ahol a gondolatok, amelyek hozzánk érkeznek, egy ugyanolyan magas frekvencián kell, hogy rezonáljanak. Emiatt, mi nem választjuk, hogy a napos oldalt lássuk. A napos oldal pusztán tökéletesen passzol az alapvető vibrációnkhoz.

Ha szeretnéd megváltoztatni a tapasztalatodat egy dologról, akkor megváltoztathatod a gondolataidat róla. De számunkra ez pont visszafelé zajlik, és ez gyakran a nehezebb út. Gyakran találjátok úgy, hogy hazudtok saját magatoknak, hogy rávegyétek magatokat, hogy egy szituációt máshogy lássatok.

Nos, természetesen vannak előnyei annak, ha a pozitívat keresitek egy szituációban. De először, gyakran végig kell mennetek a negatívon ahhoz, hogy odajussatok. Őszintének kell lennetek magatokhoz. Nagylelkűnek és hitelesnek kell lennetek magatokkal, ha valaha is a végére akartok járni az igazságnak, hogy kik is vagytok valójában. Az, aki valójában vagy, sosem fog hazudni önmagának. Ezért azt tanácsoljuk, hogy engedjétek meg magatoknak, hogy gondoljátok a gondolatokat, és érezzétek az érzéseket, amik feljönnek, amikor egy kellemetlen vagy nem várt esemény van az életetekben.

Tegyétek ezt, mert ez az út, hogy elengedhessétek, amit el kell engedni. Ez az út ahhoz a nyugodt és békés középponthoz, amelyet önmagatokban kerestek. És amikor megtaláltátok a középpontotokat, akkor lényegében minket találtok meg, és másokat, akik olyanok, mint mi.

Azt a magasan rezgő lényeteket találjátok meg, ami sosem kell, hogy lemondjon; s amint megtaláltátok ezt az igazságot, a végtelen szeretetet és Forrás Energiát önmagatokban, akkor jön el a pillanat, hogy onnantól csak a napos oldalhoz fogtok hozzáférni. Ekkor lesz az, hogy a gondolatok, amik jönnek, már csak a legmagasabban rezgő gondolatok lesznek... és nem azért, mert kényszeríted őket a pozitív gondolkodás erejével. Azért jönnek, mert csak ezek rezonálnak már együtt az igazi erővel, ami benned nyugszik – a Forrás Erejével.

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgált, hogy kapcsolódhattunk hozzátok.

Csatornázta: Daniel Scranton danielscranton.com
Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.09.07.
mindennapitudatossag.simplesite.com