Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

HANYATLÁS VAGY FELEMELKEDÉS?

2021-05-16

SANAT KUMARA ÜZENETE

Sanat Kumara.jpg

 

Kép forrása: Pinterest.com

 

HANYATLÁS VAGY FELEMELKEDÉS?

 

Ez a végső döntések ideje

 

Naponta többször ingadozol a 3Ds föld és az 5D-s világ között. Ez nagyon megterhelő lehet a számodra és minden energiádat felemészti!

SANAT KUMARA vagyok.

 

Szeretett ember, itt vagyok veled együtt a fénylények sokaságával, akik végigkísérik ezt a földet és téged a felemelkedés útján! Mindazzal, ami történik és bekövetkezik: nem vagytok egyedül, csakúgy, mint a föld sincs egyedül, e hatalmas változásban.

 

Ez a végső döntések ideje, és az az idő, amikor minden egyén meghatározza jövőbeli tervét és életkörülményeit. Nyilvánvaló, hogy a virradó napok hajnalodnak - az átalakulás és a váltás, a hanyatlás vagy a felemelkedés már nem elméleti, hanem mindennapi gyakorlat. Naponta történik a szemed előtt.

Az egyének által hozott döntések már megmutatják a következményeket, mert az igazság kardja átvágja a kapcsolatokat, a barátságokat és a családokat. Ez a tény kihívást jelent és sok mindent követel meg tőled. Míg spirituálisan az 5. dimenzióban horgonyozol le, fizikai szinten szembesülsz a 3. dimenzió sűrűségével.

 

Mindennapjaidat olyan helyzetek töltik meg, amelyekről gyakran azt hitted, hogy már legyőzted. A spirituális lényed mély örömöt és nagy boldogságot talál az Istennel való mély kapcsolatban, amely felerősödött, más szinten pedig olyan földi körülmények között lavírozol, amelyek kibillentenek az egyensúlyodból. Jelenleg ez a konfliktusterület alakítja napjaid: Az ÚJ föld még nem valósult meg, a régi földön pedig folyamatos epikus harc folyik!

 

Mi a legjobb stratégia a mostani szakaszban a biztonságos manőverezéshez, amely egyesek számára hanyatlást, mások számára a felemelkedést jelenti? Hogyan tudod megtartani a mentális, lelki, fizikai egészségedet?

 

ENGEDJ EL MINDEN ELLENÁLLÁST!

 

Először azt kérem tőled, hogy:

 

  • Engedj el minden ellenállást a jelenlegi fejleményekkel kapcsolatban! Engedj el minden aggodalmat amiatt, hogy oly sok ember a sötétség felé fordul és nem a fényt választja. Minden ami most zajlik, a lelkek születés előtti megállapodásaival összhangban történik. Sokan eltévedtek - és az egyes lelkek éppen ezt akarták és választották, mivel a Forrástól való elválasztódás lélek fejlődési szakaszába léptek.

 

Ne avatkozz bele, sem szellemileg, sem energetikailag, embertársaid életébe és választásaiba - hacsak kifejezetten nem kérik ez tőled.

 

A dolgok változnak és a feltétel nélküli szereteted képessége most próba elé van állítva, mert egyesek a közvetlen környezetedben a sötétség és a hanyatlás útját választják. Engedj el mindent! Meditálj ebben az ügyben, amíg nem tudsz mindent elfogadni és elengedni a lelked mélyéről.

 

Te vagy a fény

 

Másodszor:

 

  • Kérjük, vegyél részt saját átalakulási folyamatodban! Fordulj figyelemmel és ne menekülj el a gondjaid és problémáid elől. Tudatosan old meg őket, magasabb szempontok szerint. Nézz szembe a félelmeiddel, hogy átláss rajtuk, ismerd fel és elengedd el őket! Minden eddiginél nagyobb figyelmet fordíts a saját házad rendben tartására és a saját bejárati ajtód előtt történő söpörésre! Tartsd fent a belső összhangodat Istennel, és ismerd fel létének mélyebb értelmét ezen a 3D-s földön!

 

A FÉNY ragyog mindazok számára, akik önmagukra akarnak találni - ezért ügyelj arra, hogy belső fényed soha ne rekedjen meg, és a belső életlángod soha ne aludjon ki.

Amíg a menny növekszik a lelkedben, kívül a 3D-s föld káoszát tapasztalod meg.

Ezeket a kihívásokat végig kell vinni, emlékezz arra, aki vagy: egy mester, aki a tökéletesség elérése érdekében választotta ezt az életet.

 

Ha durva napokat élsz át, adj át mindent Istennek! Ha jó napokat élsz meg, oszd meg örömödet Istennel!

 

Tegyél meg lépéseket Isten felé és érzékeld az Ő jelenlétét a szívében és a mindennapi életedben.

 

Erő, bátorság, kitartás és derű, biztonság és szeretet - mindezt megtalálod Istenben!

 

Veled vagyok, mindenütt jelen vagyok, mindenre kiterjedő tudattal. Én vagyok a kezdet és a vég!

 

Végtelenül szeretlek!

 


SANAT KUMARA

 

 

 

Csatornázta Jahn J Kassl

https://lichtweltverlag.at/

2021.05.13.

Fordította: Aysha