Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Ti választjátok az idővonalat

Idővonal ugrás technikája

2018-11-21

Az Arkturuszi Tanács üzenete

Ti vagytok a Felébredettek, akik vezetik a Felemelkedéshez vezető utat

elme.jpg

Kép: Pinterest.com

 

Ti választjátok az idővonalat - Az Arkturuszi Tanács

Üdvözlünk Mindenkit! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk hozzátok.

Minden előttetek álló lehetőséget megfontolunk, és észrevettük, hogy van most egy pár olyan, amik meglehetősen tetszetősek lesznek számotokra, főleg azok számára, akik Felébredtek. Ezek az idővonalak most azért érhetőek el számotokra, mert annyira jól tudtátok befogadni, lekötni és beolvasztani azon energiákat, amik folytonosan áramoltak felétek.

Szeretnénk, ha tudnátok, hogy nem vagytok arra kötelezve, hogy előre elrendeltetett sorsot éljetek meg itt a Földön. Ti magatok választjátok az utat, amire helyezitek magatokat; és amikor az emberiség maradék részére tekintetek, a világ helyzetére, akkor elbátortalanodhattok. Azt gondolhatjátok, hogy ők határozzák meg az emberiség sorsát, de szeretnénk titeket biztosítani, hogy ennek semmi köze nincs ahhoz, ami rajtatok kívül van.

Kiválaszthatod ugyanis a számodra legcsábítóbb idővonalat, ami előtted áll, és magaddal viheted az emberiség egyik változatát. Ti vagytok a Felébredettek, akik vezetik a Felemelkedéshez vezető utat, és sokkal több jelentkezőt visztek magatokkal, mint azt gondolnátok. Számtalan Ébredés fog még történni, és ti készen álltok majd, hogy folytassátok a vezetést, amikor a körülöttetek lévők meglepődnek az új megerősödött látásmódjuk miatt.

Ezért kérünk Titeket, hogy ismerjétek fel, hogy milyen jelentőségteljesek vagytok, és hogy mekkora szavatok van abban, hogy melyik idővonalon haladtok. Elküldjük nektek ezen idővonalak vibrációját; bele van ágyazva ebbe az üzenetbe.

Kérünk, hogy érezzetek bele, érezzétek meg, és vegyétek észre, hogy nem mi hoztuk létre ezen idővonalakat vagy a vibrációjukat. Ti tettétek. Mi csak azért jöttünk, hogy emlékeztessünk arra, amit létrehoztatok, és amihez szabad hozzáférésetek van... és továbbra is így teszünk majd, mert ez a mi szerepünk ebben a Felemelkedési Utazásban, amiben mindannyian együtt vagyunk benne.

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhattunk hozzátok.

Csatornázta: Daniel Scranton danielscranton.com

 

életút 7.png 

Kép: Pinterest.com

Idővonal ugrás technikája

Számtalan idővonal létezik egyszerre, és ahogy fejlődünk, folyamatosan haladunk és lépkedünk újabb és újabb magasabb idővonalak felé. Sokszor már készen állunk egy újabb lépcsőfokra, így lehetőségünk van, hogy mi magunk lépjünk egyet előre, tudatosan.

A módszer igen egyszerű. Elképzelsz egy csomó fényes szálat ( vagy utat) magad előtt. Mindegyik lüktet, pulzál, fel-le emelkedik előtted. Talán különböző színekben is látod őket, lehet, hogy némelyik vastagabb vagy vékonyabb, esetleg erősebb a színe, vagy úgy érzed, hogy felkeltette a figyelmedet valamelyik.
Pár másodperc után, válaszd ki azt, amelyik a legjobban vonz, és simán huppanj át rá. Ugorhatsz vagy átléphetsz, ahogy tetszik.

Amikor átértél, akkor fordítsd vissza a tekinteted magad mögé, és itt láthatsz pár dolgot, amit húzol magad után. Érezhetsz színeket, vagy embereket, szituációkat vagy kifejezett dolgokat, mindegy. Ez mindenkinek szubjektív. Az is lehet, hogy nincs mögötted semmi. Ám ha van, akkor ezek képviselik azokat a dolgokat és energiákat, melyekre már nincs szükséged, ám még húzod őket magad után. Most egyszerűen képzelj el egy kardot a kezedben, és suhints rájuk, vágd el a szálakat, amik hozzád kapcsolják őket. Kérheted Mihály Arkangyal vagy segítőid támogatását is, hogy segítsenek az energetikai szálak elvágásában. Amint ez megvan, lásd vagy érezd, hogy ezen dolgok szépen leszakadnak és elszállnak tőled. Ha még maradt, akkor ismételd meg a folyamatot.

Ha készen vagy, és már nincs semmi, amit húzol magad után, akkor szépen fordulj vissza menetirányba, és képzeld el, hogy ez az út, ez a szál még erősebben felfénylik, kitágul, kiszélesedik,; ez az új utad. Esetleg már láthatsz is előre rajta dolgokat,eseményeket, szituációkat is. Ha nem látsz, az sem baj. Csak vegyél egy nagy levegőt, és indulj el az Új idővonaladon.

Ez a módszer bármikor használható, ha úgy érezzük, hogy nagyot léptünk, és meg akarjuk erősíteni, le akarjuk zárni az előzőt, vagy olyankor is, ha úgy érezzük kezünkbe kell venni a dolgokat, és lépnünk kell végre; ilyenkor ez segít, mert energetikailag már tudatosan lépünk egyet, levágjuk, amik visszatartanak és tudatosan ráhelyezzük magunkat az új idővonalunkra – így a fizikai világunk szépen alkalmazkodhat ehhez, és hamarosan a mindennapjainkban is érezni fogjuk a hatásait.

Alkalmazzátok bátran, mert Ti magatok vagytok az Út, az összes tapasztalás, az alkotó kéz, és a Tudat, aki mindent irányít; vedd a kezedbe, és éld meg az Utat!


Áldás és Fény!

 

Elsa Sol

 

 életút2.jpg

 

 Kép: Pinterest.com

 

Közzétette: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.11.16.
 mindennapitudatossag.simplesite.com
Fb: Mindennapi Tudatosság