Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

10:10 KAPU

2021-10-10

10:10 portál egy átjáró, amely egy fontos ciklus végét és egy új időszak kezdetét jelzi. 

10 10 kapu.jpg

 

10:10 KAPU

 

A KEZDEMÉNYEZŐ TEREMTŐ ERŐ

 

BÁTORSÁG, KEZDEMÉNYEZÉS ÉS ELŐRELÉPÉS

 

10:10 portál egy átjáró, amely egy fontos ciklus végét és egy új időszak kezdetét jelzi.

 

Az energiák nagyon erősek lesznek ezen a napon, hogy elindítsák a változások új szakaszát az életünkben, erőt, bátorságot és kozmikus lökést adva a továbblépéshez. 

 

Ez a nap arra ad lehetőséget, hogy kiszabaduljunk az áldozat tudatosságból és a tehetetlenség érzéséből. Arra ösztönöz, hogy lépjünk ki a komfortzónából és merjünk felelősséget vállalni az életünkért.

 

A 10 szám, az Isteni Teremtő rezgést, Isten/Atya kezdeményező, aktív erejét (1) és Isten/Anya befogadó, tápláló minőségét (0) hordozza. A 10.-ik dimenzió az Elohimok síkja, az Isten Atya/Anya erejében egyesült, teremtő isteni tudatok létvalósága.

 

A 10:10 portál lehetőséget kínál arra, hogy magunkhoz ragadjuk az isteni teremtő erőinket, új színre emelkedjünk fel, új folyamatokat indítsunk el és új idővonalakat érjünk el.

 

A tudatosság magasabb szintjeire emelkedhetünk fel, az ötödik dimenzió kézzelfogható valóságába.

 

Ez a személyes fejlődés, a lelki ébredés és a megvilágosodás ideje. Tartsd a gondolataidat és szándékaidat összhangban a küldetéseddel és az életcéloddal. Ha a belső világodra és a lelkedre összpontosítasz, emelkedett rezgésed bőséget és pozitív energiákat vonzz az életedbe.

 

Amikor becsukódik egy ajtó, egy másik nyílik ki.

 

Sokszor csak akkor adódik új lehetőség az életünkben, ha a régi dolgokat lezárjuk. Pontosan ez rejlik e nap misztériumában, valami végleg lezárul, hogy az új elindulhasson. Ha készek vagyunk, akkor tegyünk lépéseket annak érdekében, hogy befejezzük a régit, ezután pedig fordítsuk a figyelmünket és a tehetségünket az új kezdetekre.

 

Függetlenségünket visszaszerezve, dinamikus cselekedetek által tudjuk érvényesíteni lelkünk akaratát, mert csak így élhetünk hiteles életet!

 

Vegyük a kezünkbe az irányítást és egyéniségünk úttörő szellemében kreatív módon cselekedjünk!

 

 

Aysha

 

10 10.jpg