Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

GÁBRIEL ARKANGYAL ÜZENETE

2020-12-20

TÉLI NAPFORDULÓ

A KORSZAKVÁLTÁS ÚJ NYITÁNYA

ang gábriel.jpg

 

GÁBRIEL ARKANGYAL ÜZENETE

TÉLI NAPFORDULÓ

A KORSZAKVÁLTÁS ÚJ NYITÁNYA

Elérkezett az év legkiemelkedőbb pontja, a téli napforduló időszaka, amikor eldőlhet minden és valódi áttörés történhet. A megváltó krisztusi fény visszatérhet a Földre, hogy a fény ereje felülemelkedjen a sötétségen, egyéni és globális szinten.

Advent negyedik vasárnapján bíbor-arany fénykódok érkeznek, hogy a szív csakrát a krisztusi szeretet befogadására hangolja fel. Egyéni szinten ugyanis a dimenzió kapu nem kint, hanem bent nyílik meg. A legmélyebb ponton, amikor leghosszabb az éjszaka, és a sötétség oly nagy teret nyert, az Isteni Forrásból egy rendkívüli erő érkezik, mely három napon át fog beáradni. A harmadik napon nagy váltás következik be, úgy tudatilag, mint energetikailag a földi terekben, mert elérkezik az idő arra, hogy a fény felülkerekedjen és győzedelmeskedjen a sötétség felett.

Az ötödik dimenzióba való fizikai felemelkedés nyitánya elkezdődhet, s akik ötödik dimenziós tudatosságban élnek, végre megtalálhatják a helyüket. Mindaz amire oly régóta készültek kibontakozhat az isteni tervvel karöltve. Azok kik a negyedik dimenziós átlényegülés folyamataiba mélyen belemerültek, most kiemelkednek és krisztusi fénybe léphetnek be. Azok, akik még csak most ébrednek fel, a szeretet valódi hatalmára ráeszmélnek.

Az emberiség kollektív tudata új szintre emelkedik és átfordul a szeretet felé. Lezárul egy korszak és új idők érkeznek. Minden és mindenki továbbléphet, mert semmi sem marad ugyanaz, mint előtte.

A téli napfordulón a Központi Napból új ciklust elindító kozmikus impulzus érkezik a Földre, amely a fény erejének növekedését hozza el minden szinten. A beáradó fényerő az emberiséget a régiből kimozdítja, a globális tisztító-átalakító erőket elindítja és a felszabadulás kapuját megnyitja.

Isten szívéből kiáradó fény, amely az egyetemes szeretet ereje, beárad a földi térbe és az arra nyitott emberek szívébe. Magához ölel és a szeretet hullámhosszán keresztül átemel az új létezési szintre. A még láthatatlan, de már megelevenedő Új Földre. Aki megérett rá, magába fogadhatja és társteremtő szintre léphet. Általuk lehorgonyozódik és testet ölt a krisztusi fény, hogy szertefoszlassa a sötét felhőket. Mert csak a szeretet isteni ereje, a krisztusi szív hatalma képes arra, hogy a romboló szándékokat megállítsa.

Minden 3.dimenziós tudatosságban megrekedt rendszer, hatalmi struktúra és világuralmi gépezet, amelynek az volt a célja, hogy az emberiséget és a Földet a sötétségbe tartsa, elveszti létjogosultságát. Lebontó folyamatok indulnak el és romba dől minden, ami istentelen és az új korszakban nem maradhat fenn. A lavina megállíthatatlan lesz és magával sodorja mindazokat, akik a régit foggal-körömmel védik, s kik ellenállnak annak, hogy a fényt magukba fogadják. S mivel a kegyelmet és a szeretetet nem gyakorolták, s be nem fogadták, az távol marad tőlük, s az isteni igazság lesz az, mely ítél majd fölöttük.

Csak az tud a fénykapun átemelkedni, aki erre szívben felkészült. Azok, akik sötétben tévelyegnek, más hátán nem emelkedhetnek fel. Véget ér azok korszaka, akik gonoszságukat ál-jósággal takarták, hamis dicsfénnyel és lopott lélekfénnyel palástolták. Csak valódi erénnyel, és igaz szívvel emelkedhet át az, aki megörökli a Földet.

Mindazok, akik felkészültek rá és tudatosságukat a kettősségek fölé emelték, élő csatornájává válnak az érkező isteni fénynek. A krisztusi fény, testet ölthet a nyitott szívű emberekben és a megváltó krisztusi erő visszatérhet általuk a Földre!

Emlékezz, a csoda nem kint, hanem bent történik meg. A „Mennyország” nem látható módon jön el, amit keresel, azt csak magadban találhatod meg. Semmi sem valósulhat meg kívül, mi bent nem elevenedik meg.

Aki önnön magát kívülre vetíti és figyelmét másra helyezi, elmulasztja a csodát belül megélni.

Az egységet a szív mezőn keresztül valósíthatjátok meg, a szeretet kvantum terében, ahol Isten és az ember összeérhet.

Fogadd a szívedbe a krisztusi szeretetet, öltsd magadra a krisztusi fénytested, emelkedj a krisztusi tudatosság fénymezejébe és akkor az Új Föld fénytereibe léphetsz.

A szeretet az út, a kapu és a cél, ezt egy pillanatra se felejtsd el!

 

Isteni Világosság, Szeretet és Áldás kísérjen!

Gábriel arkangyal vagyok, és végtelen szeretetem fényével vezetlek és segítelek téged ha kéred.

 


Közvetítette: Aysha