Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

IBOLYA LÁNG KÉK SUGÁR SPIRÁLLAL

2024-01-05

Karmikus oldás

Saint Germain és Michael arkangyal ajándéka

ibolya - kék láng spirál.jpg

 

IBOLYA LÁNG KÉK SUGÁR SPIRÁLLAL

 

Michael arkangyal és Saint Germain ajándéka

 

MICHAEL ARKANGYAL ÜZENETE

 

„Most a Szabadság Lángja intenzívebben lüktet és remélem, aktívak és éberek maradtok, hogy megkaphassátok a mindannyiótokhoz érkező áldást.

Miután teljesítetted a kozmikus Krisztusnak tett feltétlen szolgálatodat, az Ő eszközeként, hogy megáldja az emberiséget és az egész földi életet az elmúlt időszakban lehorgonyzott fényáradás során, kitartó szolgálatod ajándékaként az Ibolya Láng a Kék Sugár spirállal leszáll a négy alsó testedre, hogy segítsen megtisztulni a régi karmikus mintáktól.

 

Az Ibolya Láng áthatol a négy alsó tested szerkezetét alkotó atomokon keresztül és azok körül, a Kék Sugár Spirál pedig belső és még gyorsabb forgásban, mint egy lézersugár, átvágja, eltávolítva a zárványokat, amelyek blokkolják és elsötétítik az elektronok szabad mozgását.

 

Ez egy nagyszerű megváltó isteni energia, sok karmikus teher feloldását teszi lehetővé. Míg a napi fürdőzés az Ibolya Láng tavában megszabadít a közelmúltban szerzett árnyékhatásoktól, addig ez az Ibolya Láng tevékenysége a Kék Sugár spirállal kombinálva a régi sűrű energiákat és az előző életekben szerzett negatív lenyomatokat oldja le.

 

Ezt a felszabadító energiát az elmúlt időben hagyta jóvá a Karmikus Tanács, Saint Germain kérésére, hogy segítsem a felemelkedő lelkeknek a karmikus felszabadításban.

 

Az elmúlt időszakban sokatoknál nagyon mély rétegekből jöttek felszínre megoldatlan karmikus minták, lelki fájdalmak és emléksúlyok. Kértétek Istent, az égi segítőket és angyalokat, hogy segítsenek. Válaszképpen ezt a segítséget küldik számotokra, hogy feloldhassátok a felhalmozódott karmikus terheket.   

 

Lefekvés előtt hívd be az Én Vagyok Jelenléted, az Isteni Énedet egy fényoszlop formájában, aztán kérd meg Saint Germaint és Michael arkangyalt, hogy tegyék elérhetővé számodra az ibolya lángot és a kék sugár spirális energiáját.

 

Képzeld el, hogy az Ibolya Láng közepén állsz, miközben a Kék Sugár örvény áthatol rajtad. Lásd, amint átvágja a testeden és aurádon lévő minden sűrű energiát, megtisztítja külső-belső tereidet, felszabadítva energiameződet. Érezd, amint a negatív energia eltávozik belőled, mert a kék sugár spirál lehasítja az Ibolya Láng pedig azonnal elégeti azt. Addig csináld ezt a transzmutációs folyamatot, amíg megkönnyebbülsz, majd köszönd meg a kapott áldást, és aludj el nyugodtan”