Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Az egyéni felelősségvállalás ideje

2020-04-25

Amilyen világ él bennünk az teremtjük

ang art medi 12.jpg

Kép: LARISA MILINA

 

Az egyéni felelősségvállalás ideje

 

A harmadik dimenziós mátrix a manipulációra, kontrollra, hatalomra, kizsákmányolásra, és félelemre épült. Az önző pótcselekvések és értelmetlen élvhajhászat mókuskereke, mely értéktelen bóvlival próbálja kitölteni a lelki ürességet. A külvilágnak fenntartott álarcok hazugságai mögött bújtatott mérhetetlen lelki szegénység és szellemi vakság víg parádéja. A romlottság és züllöttség már oly mértékeket öltött, hogy a civilizációnk elérkezett arra a pontra, hogy önmagát pusztítsa el. A mostani helyzet még csak az elő szobája, annak a grandiózus változásnak, amelynek elébe nézünk.

 

Most minden leállt, megnyomták a nagy RESET gombot, emberek milliárdjait küldték haza, hogy magukra találjanak. Időt adtak arra, hogy sepregessük ki saját házunk táját, rendet tegyünk a közvetlen környezetünkben, az otthonunkban a családi viszonyainkban.

 

Most senki nem menekülhet el saját magától, a saját életével való szembesüléstől, mivel a belső önvizsgálat és átértékelés idejét éljük. Lehet selejtezni, mi az amit érdemes tovább éltetni, s mi az mi értéktelen, becstelen és méltatlan, ahhoz amit élni szeretnénk.

 

Hiába akarjuk a világ változását, ha mi magunk nem változunk. A világot mi teremtjük emberek, a hatalmon lévőeknek mi adunk erőt.

 

Energiát, pénzt, hitet ölünk a hazug rendszerekbe, lélekrabló pótcselekvésekbe és hiteltelen emberekbe.

 

Eljött az egyéni felelősségvállalás ideje mert amilyen világ él bennünk az teremtjük.

 

Amire figyelmünket irányítjuk, annak erőt adunk, amiről beszélünk azt fenntartjuk, amire pénzt költünk azt tápláljuk, amiben hiszünk azt éltetjük.

 

Most mindenki eldöntheti és szellemi szinten a Teremtő elé járulva kinyilváníthatja szándékát, ez alapján kerül abba a valóságot teremtő energiamezőbe, amely a jövőjét határozza meg.

 

 

Aysha

2020.04.25.