Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

12.12.-12.21. PORTÁL

2021-12-12

Egy nagyon erőteljes ÁTJÁRÓ nyílt meg!

12 12 1 másolata (2).jpg

 

12.12.-12.21.

 

PORTÁL

 

Egy nagyon erőteljes ÁTJÁRÓ nyílt meg, amely az elkövetkezendő  9 napban lesz nyitva.

 

2012-2021 időszak ciklusát zárunk le. 9 év telt el és most egy új szintre lépünk.

 

A 2021. év 12. hónapjának 12. napján egy erőteljes magas frekvenciájú energiaportálba léptünk, amely nagy átalakulást hoz és lehetővé teszi, hogy az egész létezésünket egy teljesen új szintre emeljük fel. Ez az időszak a lezárás és a befejezés minőségét hordozza és erőt ad ahhoz, hogy változásokat hozzunk az életünkbe és meghúzzuk a szükséges határokat.  

 

Ez a portál egy hihetetlenül erős és transzformáló átjáró, amely a Földet a Galaktikus Központhoz igazítja. Ezzel az igazítással lényünk középpontja felé vezetnek bennünket, abba a forrás térbe, ahol az élet lüktetése a legerősebb, lelkünk fénye pedig a legragyogóbb. Ebben a térben rendkívül magas rezgésű energiát fogunk tapasztalni és integrálni, amely aktiválja lelkünk rejtett tartalékait és felemeli tudatunkat a 21.-i Napforduló idején érkező nagy váltáshoz. 

 

Most szívünk és a Tejút Galaxis szíve összhangba kerülhet, rezonanciába, ami lehetővé teszi, hogy nagy lendületet vegyünk az előttünk álló új ciklus elindítására. Az új evolúciós növekedés irányába ható impulzusok felerősödnek, megajándékozva bennünket azzal az erővel, bátorsággal és hatalommal, amely ahhoz szükséges, hogy befejezzük fejlődésünk egy meghatározó szakaszát és egy ujjat indítsunk el, immáron magasabb szinten.

 

A portál megnyitásával szívközpontunk kitágul, ami elindítja a lelki tudatosságunk mélyebb megélését, felerősíti a kapcsolatunkat az Új Földdel és az Isteni Forrással.

 

Eljött a mély gyógyulás ideje.

 

A bejövő energia aktívan gyógyítja a mély belső sebeket, lelki fájdalmakat, gyermekkori traumákat és karmikus sérüléseket. Oldja a tudatalatti programokat és sejtszintű tisztítást hoz, ezért létfontosságú, hogy gyengédek legyünk önmagunkkal ebben az időszakban, amíg a régi sűrű energiák oldódnak és tisztulnak. Létesítsünk tudatos kapcsolatot Isten Anya Gyógyító Szeretetével!

 

Nagyon fontos, hogy nagyon éberen figyeljünk oda az isteni útmutatásokra és a belső értesülésekre, amelyek a lelkünktől érkeznek. Érdemes minél többet időzni a belső tereinkben, hogy lelkünk isteni forrásából merítve, magunkhoz vehessük mindazon energiákat és impulzusokat, amelyek az új ciklusra készítenek fel bennünket.

 

Ezen energiák integrálásához összhangba kell kerülnünk a Központi Napból érkező impulzusokkal, amelyek arany fény által érkeznek hozzánk.

 

Használjuk az arany lángot, amely nagyon fontos alkímiai eszköz a mostani időszakban, hogy kioldhassuk azon sűrű energiákat, amelyeket ideje meghaladnunk. Ez egy isteni erő, amely oldja az energetikai blokkokat, tisztátlan sötét energiákat, hogy rezgésünk harmonikus és tiszta legyen. Összpontosítsunk a múltbeli alacsony vibrációs energiák átlényegítésére, mint a neheztelés, harag, félelem, ítélkezés, bűntudat, ártó hiedelmek.

 

Bocsássunk meg magunknak és másoknak, hogy a szívünk felszabadulhasson.

 

Emelkedjünk a feltétel nélküli szeretetet, együttérzést és megbocsátást tudati szintjeire, különösen önmagunkkal szemben.

 

Összpontosítsunk a krisztusi energiák befogadására.

 

Hívjuk le az arany sugár fényét, hogy hozzáférést kaphassunk a magasabb dimenziók isteni energiáihoz és az egyetemes bölcsesség mezejéhez. Kapcsolódjunk tudatosan a krisztusi hálóhoz, ahonnan lehívható a feltétel nélküli krisztusi szeretet energiája.

 

Most átlépünk egy határt, egy küszöböt az új léttudatosság felé haladó úton.  

 

Minden tapasztalat, kihívás, átmenet és átalakulás, amit ebben az évben tapasztaltunk arra késztetett fel bennünket, hogy megtisztítsuk, feloldjuk és elengedjük a régit és felkészüljünk a most érkező mélységes gyógyulásra és újjászületésre. Az átalakulás és az újjászületés folyamata drámai változást hoz, mert elérkeztünk egy sorsfordító időponthoz, ahonnan már nincs visszaút. 

 

Most nagyon fontos spirituális letöltéseket kaphatunk, amelyek segítenek eljutni a tudatosság magasabb állapotába.

 

Ez egy kulcsfontosságú kapu, amely lehetővé teszi, hogy végre végleg elengedjük a múltat, és egy teljesen új valóságba lépjünk át.

 

Hatalmas dolgok történnek! Minden meg fog változni. Sokan hatalmas kihívásokkal néznek szembe. Sokak ideje lejárt.

 

2012-2021 időszak ciklusát zárunk le. Ez egy felkészítő menet volt, most már minden élesbe megy!

 

Most a túlélésre kell összpontosítanunk, arra, hogy a vizsga feladatokat jól oldjuk meg, mert azok eredménye vezet el bennünket a következő szintre.

 

A most tapasztalt kihívások, belső-külső küzdelmek és sorsátalakító események nagyon fontos változások lépcsőfokai. A kemény és szomorú próbatételek mögött EGY GYÖNYÖRŰ AJÁNDÉK ÉS NAGY ÁLDÁS VÁR RÁNK, amely fényt hoz az életünkbe és lelkünk általi újjászületést.

 

 

Áldással és szeretettel

Aysha