Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Nadiel a Bak csillagkép angyala

2019-01-20

Határozottság, céltudatosság, kitartás, életcélok

ang könyv csillag.jpg

 

Ebben az időszakában a Nap égi útján a Bak csillagkép fényterében tartozkodik. Az évkör eme stációjában eredményesen tudunk előrejutni küldetésünk és sorsfeladatunk felvállalásában. A Bak sorsmegváltó minősége a sorsunk alázatos és felelősség teljes elfogadásában rejlik.

A Bak idejében nyílik meg a lehetőség arra, hogy felvállalva sorsküldetésünket, gyakorlatias és célratörő lépéseket tegyünk az isteni tervünk teremtő manifesztációjában. Most tudjuk eredményesen mozgósítani a teremtő és alkotó energiáinkat, hogy megalapozzuk a jövőt és elinduljunk az önmegvalósítás útján.

Nadiel a Bak csillagkép angyala
 

Nadiel angyal üzenete:

Feladatom a Bak csillagkép szellemi energiáinak közvetítése a fizikai világba. Fénytestem híd a csillagok impulzusai és fénytestetek energiamezői között. Segíthetek abban, hogy megújuljon az életbe vetett bizalmad és megalapozottan tudj továbblépni a fejlődésed ösvényén. Általam eredményesen tudsz dolgozni az önbizalmad növelésén, az önmagadban és képességeidbe vetett hited helyreállításán.

Segíthetek neked abban, hogy szilárdan megvethesd a lábad a Földön, céltudatosan és gyakorlatiasan haladj az életfeladatod megvalósításának útján. Energiáim biztos alapot adnak ahhoz, hogy a fizikai lét dimenziójában megalapozottan és kitartóan tudj a céljaid felé törekedni.

A belső biztonság érzett az alapja annak, hogy összeszedetten tudj haladni és eredményesen teremteni. Ideje változtatni azon meggyőződéseiden, amelyek gátolják a fejlődésedet, vesd számba mindazon hiedelmeidet, amelyek belső gátként lekorlátozzák teremtő erődet. Új valóságot, csak megújult belső hozzáállással teremthetsz. Ideje elengedni a régi önazonosulást, amely a múlt szerepeihez láncol.

Soha nem késő új alapokat teremteni, az élet folyton megújul, mint ahogy te is. Légy az új életed aktív teremtője.
Mindig a szolgálatodban Nadiel

Nadiel a bak csillagkép angyala, színei bronz-arany és zöld.
Segítsége: Határozottság, céltudatosság, kitartás, életcélok, önbizalom, alaposság, gyakorlatiasság, életkörülmények megváltoztatása, költözés, munkahely váltás, biztonság érzett, az élet alapjaiKözvetítette: Aysha