Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Szeretet fénykódok érkeznek

2019-09-29

Magas rezgésű szeretet energiák befogadása

angyal szeretet.jpg

Kép forrása: pinterest.com 

 

Üdvözöllek Benneteket Kedveseim!


Nagy örömet jelent számunkra, hogy kapcsolatba léphetünk Veletek itt ma és a legnagyobb szeretetet küldjük Nektek Telos szívéből.


Kedveseim azok a fény kódok, amelyek a szeretet energiába vannak beágyazva, rendkívül erőteljesek.


Ahogyan felfelé emelkedtek az emelkedés különböző szintjein keresztül, az a képességetek, hogy nagyobb mennyiségű finom és magas rezgésű szeretet energiát fogadjatok be.


Ezek a szeretet energiák, amelyekről beszélünk, közvetlenül a Forrásból érkeznek és az a céljuk, hogy előre lendítsék az emelkedési folyamatotokat.


Jelenleg ezen energiákból nagy mennyiségeket sugároznak a Föld felé azért, hogy támogassanak benneteket abban, hogy magatok mögött hagyjátok a 3. dimenziós valóságokat és beléphessetek az 5. Dimenzió első rétegeibe.


Invitálunk Benneteket arra, hogy engedjétek be ezen energiáknak, dolgozzatok velük, hogy beintegrálódjanak a mindennapi meditáció során.

 

Vizualizáljátok a kozmikus szeretet rózsaszín sugarát, amint belép az a Szív csakrátokba és onnan szétterjed a testetekben, az aurátokban és kiárad az egész világra.


Fontos fény kódokat tudtok integrálni ezzel a meditációval, amelyek frissítik a DNS-eteket, hogy könnyebben tudjatok emelkedni az Új Földi valóságaiba.


Az Új Földön a kozmikus szeretet jelenti az uralkodó energiát.


A Szeretet energiában minden nemű félelem alapú, gondolat, érzés, szó és tett teljesen feloldódik és helyet ad a létezés új minőségének.


Minél inkább beintegráljátok a lényetekbe a kozmikus szeretet sugarakat, annál gyorsabban lesztek képesek arra, hogy feloldjatok minden nemű érzést, gondolatot és alacsonyabb rezgésű karmikus hagyatékot, ami nem szolgál már benneteket a továbbiakban.


Hosszú utat tettetek meg Kedveseim és itt az ideje annak, hogy megünnepeljétek a mérföldköveiteket, amelyet elértetek az út során.


Nagyon örülünk annak, hogy győztetek a Fényben!


Üdvözlünk Benneteket Itthon!


Nagyon sok szeretetet küldünk Nektek..


Benneteket angyalok szárnyán hoztak, hogy elhozzátok az Új Földet.


Tudjátok a szívetekben, hogy mindig körül vesznek Benneteket angyalok, emelkedett mesterek, vezetők, galaktikus fény családok és igen, a saját családod és barátaid is Teloson és ez mindig így is lesz.


Kedveseim, együtt haladunk veletek ezen az úton és mindig határtalan mennyiségű szeretetet kaptok.

 


Én a testvéretek, Telosi Adama vagyok

 

 

 

 

 

Asara Adams
by Pars Kutay 2019 szeptember 22.