Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

MICHAEL ARKANGYAL ÜZENETE

2024-05-30

Most döntő átalakulási lépések következnek

michael ark 003.jpg

 

MICHAEL ARKANGYAL ÜZENETE

 

Mi visz át az időn?

 

Milyen gondolatok és érzések határozzák meg a mindennapjaidat?

 

Pozitív a hozzáállásod, vagy a könnyek völgye az otthonod?

 

Az, hogy mentálisan és érzelmileg hogyan igazodsz, meghatározza az életedet. Belső igazodásod a legnagyobb tényező, amikor a jó vagy rossz szerencse vonzásáról van szó. A gondolataidban kezdődik, az érzelmeidben folytatódik, és a megfelelő cselekedetekhez vezet. Ezért figyeld meg magadat, fedezd fel a gondolkodásod hátterében álló okokat.

 

Merülj el a történetedben, és vidd a fényt oda, ahol a legnagyobb a fájdalom.

 

Most a döntő átalakulási lépések következnek, és döntő fontosságú, hogy ezt teljes odaadással és figyelemmel tedd.

 

Nagyon sok ember, aki nagy ambíciókkal jött a Földre, elveszíti az útját, eltéved, és elárulja küldetését. Elveszítik belső kapcsolatukat - az önmagukhoz való kapcsolatukat - és hagyják, hogy egyik helyről a másikra fújja őket a szél, mint a falevelet. Képtelenek arra, hogy saját kezükbe vegyék az életüket, így kiszolgáltatottak maradnak azoknak, akik tudják, hogyan kell játszani a játékot.

 

Ha az események túlterhelnek, ha a negatív forgatókönyvek elárasztanak, ha elöntenek a vélemények, akkor itt az ideje, hogy visszavonulj!

 

Rendezd el a dolgokat! Ellenőrizz mindent az igazságtartalma szempontjából! Szerezd vissza a szuverenitást a gondolataid és az érzelmeid felett!

 

Engedd el az Isteni Fényben azt, ami miatt bizonytalannak érzed magad. Szánj időt erre a munkára!

 

A megvilágosodás nem ismer sietséget. A megvilágosodás ismeri a gyógyulás iránti tartós elkötelezettséget.

 

Ezért időnként tarts egy kis szünetet! Vonulj vissza, ha túl sok energetikai szemét halmozódott fel, és elveszíted a tájékozódást.

 

Sok fényharcos minden energiáját a külső harcokra fordítja, és gyakran nem marad energiája a belső harcokra. Így egyes fényharcosok már nem fejlődnek tovább, harci technikáik elavulnak, és módszereik elveszítik hatékonyságukat.

 

Aki felismeri, hogy belsőleg folyamatosan meg kell újulnia, az az idő összefüggésében cselekszik, és nem kell aggódnia a múlt miatt, vagy félnie a jövőtől. A visszafelé irányuló társadalompolitikai cselekvés nem hoz gyümölcsöt, mert minden, és különösen az emberek változnak.

 

Spirituális fényharcosok

 

Ma arról van szó, hogy a spirituális szintet is be kell vonni minden olyan csatába, amelyet kint kell megvívni. A szabadság vonata most pontosan ebbe az irányba halad. Tiszta elmével, bátor szívvel és felébredt spirituális tudattal az ember olyan erő, amelynek nem kell félnie senkitől, és bármit elérhet.

 

A spirituális fényharcosok e magját elültették, és ez a mag most csírázik. Arra bátorítalak benneteket, hogy mélyen ássátok bele magatokat az ősi időkből megmaradt sebeitekbe, mert a gyógyulás az az alap, amelyből harcolni, dolgozni és gyógyulást teremteni tudtok az emberek számára.

 

Hogyan gyújthatjátok meg fényeteket és hogyan élhetitek meg a vágyatokat? Úgy, hogy figyelmeteket a külsőről a belsőre irányítjátok át 20-80 arányban.

 

Ez az én mai üzenetem számotokra: Minden, ami értékes, bennetek érlelődik, növekszik és gyarapszik!

 

Végtelen szeretettel

 

MICHAEL ARKANGYAL

 

 

Jahn J Kassl

https://lichtweltverlag.at/