Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

12-12

2018-06-13

A 12:12-s portál energiája

 12-12.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

12:12 portál! - Mit várhatunk?

Minden hónap azonos napja egy erős energetikai lökettel gazdagít minket. Némelyikük erősebb, mint a többi, ezek a 8:8, 11:11 és 12:12-es kapuk, melyek energiája jóval nagyobb hullámban szoktak minket elérni. Az idei év hatalmas energetikai változásai után az idei 12:12-es kapu az egész év meglódult és igen intenzív energiáit zárja le, és erősíti fel egy új kezdet felé való lökettel.

A 12:12-es számsor energiája:

Két szám együttes erejét hozza magával, duplázva ráadásul. Az 1-es számjegy a teremtés, a megvalósítás, új kezdet, bátorság, önmegvalósítás és kreativitás erejét hordozza magában. Arra utal, hogy magunk hozzuk létre a valóságunkat a gondolataink, hitünk és tetteink erejével, és arra ösztönöz, hogy lépjünk ki a komfort zónánkból, és merjünk lépni a céljaink érdekében. A 2-es számjegy pedig az egyensúlyt és harmóniát,a dualitás, hit, elkötelezettség, meglátások, együttműködés, diplomácia, kapcsolatok és intuíció energiáját jelöli. Ez a szám együtt rezonál azzal a belső erővel, hogy higgyünk önmagunkban, és az isteni tervünkben, a saját lélekutunk betöltésében.

A 12:12-es számkombináció üzenete:

Az, hogy maradjunk összeszedettek és fókuszáltak a céljainkkal és legnagyobb álmainkkal kapcsolatban, mert a Segítőink, Angyalaink, és az Univerzum energiája most segítségünkre van, hogy céljainkat és álmainkat megvalósíthassuk. Azt jelzi, hogy lépjünk ki a megszokott életünk keretei közül, és vegyünk egy új irányt, kezdjünk új tervekbe és projektekbe, merjünk megélni olyanokat, amikre már régóta várunk. A szám másik üzenete, hogy engedjük el a félelmeinket és aggodalmainkat, és haladjunk kitartóan a szenvedélyeink és céljaink irányába töretlenül. Maradjunk a magas rezgésűek és pozitívak, használjuk most az összes képességünket, ajándékainkat, erőnket mások és a saját legfőbb érdekében. Alkalmazzunk vizualizációkat és meditációs módszereket, hogy felerősítsük önmagunk és az univerzum felénk áramló belső erejét, így húzva be önmagunkba és a realitásunkba az erőt, amire szükségünk van az utunkon.

A 12:12-s portál energiája:

Mindezeket összefogva, és összekapcsolva az egész év energiájával, ez a magas rezgésű kapu nagy hatásokat vált ki belőlünk. Az elmúlt hónapok erős tisztító energiái segítettek, hogy elengedjünk mindent, ami nem szolgál már minket, és felkészítsenek az újabb és magasabb rezgésű energiák befogadására. Ez a kapu, melynek ereje már érezhető tegnap óta, és fog is még a héten át, arra ösztönöz, hogy megfigyeljük az életünk aspektusait, és ami már nem kell, azt most ezzel a hullámmal kiszanálhatjuk. A nagy löket segít minket az új vágányra terelni az életünket, segíti a régóta halogatott dolgok elengedését, és a régóta várt álmok és célok behúzását a mindennapjainkba. Segít minket, hogy felismerjük a belső erőinket és képességeinket, és arra ösztönöz hogy vegyük őket szolgálatunkba, és kezdjük el őket alkalmazni és megélni a céljaink és álmaink érdekében. Legyünk most bátrak és erősek, higgyünk önmagunkban és az utunkban, és merjünk lépni, merjünk kilépni és akár egy nagyobbat ugrani, ha úgy érezzük, itt az idő, vagy azt érezzük, hogy egy ideje el vagyunk akadva. Most itt a lehetőség, itt az energetikai fröccs, ami átlök minket az újba, önmagunk egy magasabb szintjére...ha akarjuk, és merjük, és teszünk érte.

A 12:12-es portál hatásai:

Ugyanakkor a nagy szanálások és új kezdetek aggodalmat, félelmet, frusztrációt kelthetnek bennünk, és a régi dolgok, még ha lejártak is már, néha azért megérintenek, és szomorúságot és elmúlást ébresztenek bennünk. És ez jól is van így! Minden szolgált minket, adott nekünk és tanultunk általa, ám ahogy változunk, sok mindenre már nincs szükségünk. Gondoljuk el, mi lenne ha egész iskoláztatásunk alatt ugyanazokból az első osztályos könyvekből tanulnánk csak...sosem fejlődnénk, sosem érnénk meg a magasabb osztályba lépésre...áldjuk hát meg őket, és engedjük útjukra jó szívvel, mert a helyükre a mostani szintünkhöz és szellemi állapotunkhoz jobban passzoló dolgokat, kapcsolatokat, élményeket és megvalósulásokat tudunk befogadni. Lehetünk ingerültek és haragosak is ezen időszak alatt, mert a maradék dolog, a maradék érzés és emlék, a kondíciók, melyekkel nem néztünk eddig szembe, most még erősebben jelentkeznek, hogy észrevegyük őket, mert már nem vihetjük magunkkal tovább. Fontos megérteni, hogy az energia emelkedése mindenre hat, és minden, ami az alap rezgésünk alatt húzódik, az lehúz minket, visszatart és blokkol, nincs harmóniában velünk és a fejlődésünkkel, így mindenképpen le kell tenni őket. Mintha egy autó hátuljára rá lenne kötve az egész szobabútor, és így akarnánk lemenni az Adriáig...hát igen, lassan, nyögvenyelősen és károsan...

Fizikai szinten ezen magas energiák erősen hatnak ránk. Érezhetünk fej körüli hatásokat, fejfájást, fejnyomást, táguló érzést, lüktetést és bizsergéseket. A korona csakra nagy mennyiségű energiát fogad, így érezhetjük, a bizsergést, nyomást, feszítést és áramlást a fejtető körül. A harmadik szem további aktiválása homlok és tarkó körüli fájást, nyomást és lüktetést eredményezhet. A füleink a letöltések hatására csönghetnek, feszíthetnek, viszkethetnek, és néha érezhetjük úgy, mintha hirtelen víz alá kerülnénk, és valahogy tompábban hallanánk ( időszakosan). A nagy kiürülések hatására a szívcsakra is aktiválódik, így szív és mellkas körüli érzeteket tapasztalhatunk: feszítést, tágulást, hirtelen dobbanásokat vagy kihagyásokat, nagy melegséget, feszülést és kiáramlást.
Ez lelki szinten nagy örömök, elégedettség, minden tökéletesen alakul, bizalom, hit és remény érzéseit hozhatják, miközben hirtelen jött nosztalgia, sírás, apátia, nagy kilökődések és elengedések érzései is jöhetnek vele. A gyökércsakra is igen aktív, lábaink feszíthetnek, és lüktethetnek, ahogy a hatalmas mennyiségű energiát leföldeljük, és vezetjük át a testen.

A kapu üzenete a következő:

Itt az idő, hogy eléggé higgy Önmagadban és az Utadban ahhoz, hogy meglépd mindazt, amit eddig nem mertél. Itt az idő, hogy az év utolsó hónapjával együtt az életünk egy szakaszát is lezárjuk, és elinduljunk az új felé. Minden, amit ebben az évben építettünk, most készen áll, hogy befogadjuk és megéljük. A fizikai és energetikai szintek most összehangolódnak bennünk és körülöttünk, így eljött az idő, hogy merjünk azok lenni, akik valójában vagyunk, és higgyük el, hogy készen állunk mindarra, miről eddig csak álmodni mertünk...mert megteremtettük.Áldás és Fény Rátok Ébredők!
Írta: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.12.12.
mindennapitudatossag.simplesite.com