Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

BEFEJEZÉS, LEZÁRÁS ÉS ÖSSZEGZÉS

2022-03-11

Tavaszi napéjegyenlőséghez közeledve

b953a4edce35f7ac19d8d185ddba1c6d.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

BEFEJEZÉS, LEZÁRÁS, ÖSSZEGZÉS ÉS FELKÉSZÜLÉS

 

Tavaszi napéjegyenlőséghez közeledve

 

Befejezés, összegzés és lezárás idejében vagyunk, hogy felkészüljünk egy új éves ciklusra. Fontos, hogy ebben az időszakban visszahúzódj, pihenj, meditálj és belső rendet teremts.

 

Mély lelki és testi tisztulások történnek, amint elengeded azon alacsony rezgésű energiákat, amelyeket a mélyben átdolgoztál. A jelen időszakban sokan tapasztalják a karmikus lezárások hatásait, régi kapcsolati szálak feloldását. Azok akikkel már nincs dolgod, eltávolodnak tőled. Életed számos szereplője, akikkel hosszú időn keresztül régi karmikus feladatokat zártál le, végleg kilépnek a kapcsolati teredből. Épp ezért a mély szívből jövő megbocsátás, a szeretetteljes elengedés és érzelmi továbblépés most rendkívül fontos, hogy a szív szabaddá váljon.

 

Elengeded és lezárod a régit, hogy felkészülj az újra. Egy ciklus vég pontján vagy és egy új időszak kapujában. Mély lelki szintek tárulnak fel, elnyomott érzelmek és fel nem oldott lelki súlyok jöhetnek a felszínre, tudattalan tartalmak válnak láthatóvá, hogy belső világodban rendet teremts.

 

Sokak számára jelent kihívást a saját belső lelki tartalmának feltárása, mivel szembe kell néznie mindazzal, amit a tudatalattiba száműzött. Minden megtagadott érzelemmel, amely súlyként nehezedett a szívre és akadályozta a lelki felszabadultság megélését.

 

Mindaz, amit már nem vihetsz tovább magaddal a felszínre tör, hogy tudatosítva döntésre juss, lezárd, felold és elenged.

 

Összegezve a múlt tanításait, kihívásait és próbatételeit lelki számvetést végzel, hogy tisztán láthass rá sorsösvényed eddigi alakulására és felkészülj a következő ciklusra.

 

A visszahúzódás lehetőséget teremt arra, hogy kivond teremtő energiáidat mindazon életterületekből, amit már nem akarsz az erőddel táplálni és azon emberektől, akikkel már nincs dolgod. 

 

A tavaszi napéjegyenlőség egy új asztrológiai évet nyit meg számodra, amely új lehetőségeket hoz sorsösvényed következő szakaszában. Addig pedig, engedd el a régit, rakj rendet magadban és készülj, hogy megújult energiákkal és hiterővel tudj tovább lépni az úton.

 

 

Áldással és szeretettel

 

Aysha